EXKLUZÍV AJÁNLAT ÁREMELÉS ELŐTT: Szókincsfejlesztő előfizetéses program

nap
óra
perc
másodperc
lupan-agnes-web

Nyelvtanulás Skype-on

Kevés az időd a nyelvtanulásra? Sajnálod az idődet/pénzedet arra fecsérelni, hogy eljuss a tanárodhoz? Nem találsz a lakóhelyeden jó tanárt? Akkor itt van a megoldás: a skype-os nyelvtanulás. Igen, van ilyen, és igen, működik! 😉

Billentyűzetet ragadtunk lóhalálában, mert egyre többen kérdezik tőlünk, hogy : Tessék? Skype-on keresztül tanítotok? Sosem hallottam még ilyesmiről… Nagymamával lehet beszélgetni Skype-on, na de nyelvet tanulni? Komolyan, működik ez???

Ez van, ha az ember magából indul ki, és természetesnek vesz valamit, ami mások számára nem az.
Bár egyre elterjedtebb a Skype-on keresztüli oktatás, még mindig sokan rácsodálkoznak erre a lehetőségre.
Úgyhogy felsoroljuk, hogy milyen előnyei is vannak a Skype-os, online oktatásnak. A hír tehát igaz, nem csak a nagyival lehet trécselni online… Szerintünk ez szuper! Hogy miért is?

Időt, energiát, pénzt spórolsz!

Nézd a hagyományos felállást! Ha mákod van, a tanárod házhoz jön (ha még nagyobb mákod, nem számít fel útiköltséget), ha nem, te robogsz el a buszmegállóba, indítod be az autót, tekersz a brinyóddal a tanárhoz, akárhogy is: időt veszítesz, hiszen el kell jutnod A pontból B-be, onnan pedig vissza A-ba. (Nyáron, mondjuk, egy jó kis fagyizás reményében esetleg C-be. 

Skype-os oktatás: Leülsz a gép elé, egyet rántasz a frizurádon, és már mehet is. (Még marha nagy rendet sem kell raknod, rendetlen tanulóknak ez még több időspórolást jelent. 😉 )
Abban az időben, amikor utaznál, tanulhatod a nyelvet, gyakorolhatsz – vagy esetleg kiszakítod azt az időt a hobbidnak – csak nyerhetsz: időt és élményt. (No meg pénzt, mert a buszjegy sem ingyen van, a benzin meg pláne. 😉

Nincs megkötve a kezed:
ha a lakóhelyed legmenőbb tanára már be van táblázva, nem esel el a válogatás lehetőségétől, hiszen az online térben aztán igazán nagy a választék. (Ez persze sok esetben nehézség is, hiszen mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb tanárt, igaz? Honnan tudod, hogy megbízhatsz-e a virtuális tanárodban – ez a kérdés sokakban felmerül. Bizony, jól körül kell nézned, mi most itt kicsit ajánljuk magunkat, olvasd el ezt a cikkünket, ha egy elcsépelt szlogent kell kiszenvednünk, akkor valami ilyesmivwl próbálkozunk: velünk biztosra mész! 😉
(Ha ez nem elég meggyőző, találsz rólunk tanulói véleményeket is ám! 

Sokan megkérdőjelezik, hogy a személyes kapcsolat megléte nélkül működhet-e a tanulás? Nos, ez teljesen logikus kérdés, bennünk is felmerült a kezdeteknél, ma már azonban világosan látszik: IGEN! Működhet, működik! (Amennyiben nem, az a tanár-diák viszony nagy eséllyel „élőben” sem működne, tehát nem a technika számlájára írandó.)

És nem, nem akadály az sem, hogy nem tudjátok közösen, együttes erővel a fejeteket beledugni a tankönyvbe; hiszen ez működhet a gép két oldalán is. Neked is, a tanárnak is van egy könyve, jegyzete stb, és még feszengeni sem kell, hogy ki lökjön kit odébb, hogy jobban lássa a feladatot. 😉

Szóval így csak nyerhetsz, de persze minden szentnek maga felé hajlik a keze, így azt javasoljuk, hogy próbálj ki egy próbaórát nálunk, velünk – minden kötöttség nélkül. Aztán eldöntheted, hogy bejön-e ez Neked, vagy sem. Arról, hogy pontosan hogy is néz ki nálunk egy óra, korábban már írtunk, nézd csak meg! További információkat pedig ITT találsz még.

Amennyiben jobban meg szeretnél ismerkedni velünk, lépj be a Facebook csoportunkba is, egyre többen vagyunk már, ott is nyugodtan kérdezhetsz a többi tanulótól és tőlünk is. Kaphatsz jó kis nyelvtanulós tippeket, ötleteket és lelkesítést. Jó bent a hangulat, csekkold! Várunk szeretettel!

Bármi kérdésed, észrevételed van, alul a hozzászólások résznél kiírhatod magadból! 😉 Köszönjük!

Ha úgy érzed, elmélyítenéd tudásod, akkor nagyon szívesen segítünk ebben! Jelentkezz egyéni német órára vagy időszakosan induló csoportos német tanfolyamokra!

beszéd blogbejegyzés csoportosítás dal elöljárók feleletválasztós teszt fordítás főnevek haben haladó helyesírás idő időhatározók igeragozás igék játék kezdő kifejezés kifejezések képes szótár kérdések középhaladó Lückentext melléknevek Mittwoch mit Ági módbeli segédigék múlt idő nyelvtan nyelvtani magyarázat nyelvtanulás nyelvtanulási módszerek névelők podcast párosítás személyes névmások szókincs szókincsbővítés szólás-mondás szórend szövegértés teszt tippek tárgyeset videó újrakezdő

Érdekelhet még:

Kövess minket itt:

Hírlevél feliratkozás:
3db ajándék eBookkal!