EXKLUZÍV BEVEZETŐ AJÁNLAT: Interaktív szókártyák – 4 nyelvi szinten

nap
óra
perc
másodperc
egyeni-nemet-ora-oktatas-online-lupan

Egyéni német oktatás

Nálunk a tanulói elégedettség felmérés eredmény 9,95 pontos.

Azaz egy 10 pontos skálán ilyen eredménnyel ajánlanának bennünket ismerősöknek, barátoknak a jelenlegi tanítványaink. Nekünk ez mindennél többet ér! ITT találod, mit mondanak rólunk tanítványaink.

Német beszédre bírunk!

Ahogy mi tanítunk, abban benne van rengeteg év tapasztalata, a szívünk, lelkünk, lelkesedésünk.

Nálunk kizárólag a tanítvány célja lebeg a szemünk előtt, nem próbáljuk meg minden órán a nyelvtant sulykolni unásig, ahogy az a leginkább megszokott a magyar oktatásban.

Mi beszédre bírunk, ösztönzünk, motiváunk Téged minden alkalommal!

Ha vizsgára készülsz, megadunk minden támogatást, felkészítünk lelkiismeretesen minden követelménynek megfelelően.

Ha csak meg szeretnél szólalni németül, mert kint élsz, nem a papír, hanem a tudás megszerzése az elsődleges, mégpedig sürgősen, akkor eszerint alakítjuk az órákat.

Német piacon is magyar oktatási árakkal.

Milyen némettanárt keresel?

Legyen színvonalas? Változatos? Felkészült? Beszédre, haladásra ösztönző? Legyen megbízható, netalántán hiteles a tanár? Lelkesedjen a személyes célod elérése érdekében?

Mi már tudunk németül. Nem szükséges bizonygatnunk ezt állandó és bonyolult nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel az órákon. Nekünk az az érdekünk, hogy Te is tudj. Az, hogy hogyan jutsz el a célodig, hogy felfedezzük, mi vezet el Téged oda, már a mi dolgunk. Természetesen vannak hasonlóságok a nyelvtanulók és problémáik között, de az is ugyanennyire igaz, hogy minden tanuló más és más. Mi figyelünk Rád. Az egyéni igényeidre, képességeidre.

És hidd el, nem szándékozunk tovább magunknál tartani Téged, mint a céljaid elérése.

A Te sikered a mienk is.

Akkor fogsz Te is boldogan továbbajánlani minket, ahogy ez már oly sokszor előfordult eddig is, ha elégedett vagy.

Nem mi vagyunk a tanáraid, ha…

Oktatás díja, részletek

Mostanra már biztosan tudod, szeretnél-e velünk tanulni.
Reméljük, igen!

Egy óra 45 perces

Semmi akadálya, ha ettől eltérően egy alkalommal dupla, tripla vagy akár 60 perces órákat szeretnél venni! A megfelelő fejlődéshez, előrehaladáshoz mi a magunk részéről heti több órát szoktunk javasolni, az órák hosszát azonban Te határozod meg.

45 perces órák

25 EUR / 10.250,- HUF

60 perces órák

30 EUR / 12.300,- HUF

90 perces órák

45 EUR / 18.450,- HUF

Lemondás: Az órát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehet mindenféle következmény nélkül. 24 órán belüli lemondás esetén az óra megtartottnak minősül. A befizetett órák összegét nem áll módunkban visszafizetni (kivétel garancia esetén, ha az első óra után a tanuló nem elégedett.) 5 óra befizetése 30 napon belül, 10 vagy annál több óra befizetése 60 napon belül használható fel.
Fizetés: Átutalással vagy bankkártyával történik. A számlát minden esetben előre egyeztetett névre és címre állítjuk ki a rendeléskor és e-mailben küldjük el.

Mini csoportos órák (2fő)? Más konstrukció?

Barátoddal, barátnőddel ketten szeretnétek tanulni?
120 perces órákat szeretnél? Egyéni konstrukciót?
Írj nekünk, kérj egyedi ajánlatot!

Ha most még nem tanulsz velünk, ajánlom figyelmedbe az ingyenes német gyakorlatokat, a YouTube-on vagy a TikTok-on elérhető videókat, a hírleveleinket, valamint a zárt Facebook csoportunkat. Jó tanulást! 🙂