EXKLUZÍV BEVEZETŐ AJÁNLAT: Interaktív szókártyák – 4 nyelvi szinten

nap
óra
perc
másodperc

Megtanítunk németül

… ha neked sem csak egy papír kell, hanem valódi nyelvtudás!

early bird kupon képe

Tudod már, hogy mire van szükséged?

Igen!

Kattints ide, és nézd meg, milyen szintű tanfolyamok fognak hamarosan indulni!

Fogalmam sincs, milyen nyelvi szinten vagyok

Ingyenes német szintfelmérő teszt, azonnali eredmény kiértékeléssel!

Engedd, hogy megnyissuk előtted a lehetőségek kapuját!

Tudjuk, mennyire frusztráló az élet bizonytalan nyelvtudással a zsebünkben. Gyakran csak ezen áll vagy bukik a diploma vagy egy új állás megszerzése. 

Roppantul bosszantó érzés, amikor tudod, hogy te vagy a legjobb jelölt a meghirdetett pozícióra, ám az anyacég elvárja a német nyelvismeretet – ami neked hiányos, megkopott vagy egyáltalán nincs is. A külföldre költözéssel járó folyamatos kiszolgáltatottság és magány érzete pedig még azelőtt felőrli az embert, hogy elkezdődnének a valódi, dolgos hétköznapok. Ezek a negatív élmények gyorsan rémálommá fordíthatják a kalandokat. Veled azonban nem kell, hogy így legyen!

Mi mindent megteszünk azért, hogy a 10. hét végére

tudd használni újonnan elsajátított nyelvtudásod!

Válassz minket, ha neked sem csak egy papír kell, hanem valódi nyelvtudás!

Így tanítunk mi a Lupán Német Online Nyelviskolában

Nyelvóráink maximálisan beszédközpontúak, azaz vállaljuk, hogy megtanítunk beszélni, használni az élő nyelvet! Ezt nem a nyelvtani formulák folyamatos gyakorlásával vagy ellenőrző tesztek írásával érjük el, hanem személyre szabott módszerekkel. Több évtizedes tapasztalatunk is azt mutatja, hogy minden nyelvtanuló más, mi pedig odafigyelünk ezekre a különbségekre. 

 

Egyetlen célunk van: hogy megtanulj németül beszélni. 

 

A személytelen online oktatóprogramok és nagycsoportos tanfolyamok nem veszik figyelembe a te tanulási képességeid, a te nehézségeid. Nem csoda, ha sokszor nekikezdtél már a tanulásnak, de sosem jutottál igazán egyről a kettőre. Mi a Lupán Német Online Nyelviskolában figyelünk rád, az egyéni igényeidre és képességeidre!

 

Kiscsoportos tanfolyamainkon olyan tanulókkal kerülsz egy csoportba, akik veled azonos nyelvi szintről indulnak, és talán élethelyzetetek is teljesen azonos. Így a nyelvtudás megszerzése mellett akár egy hasznos kapcsolatra is szert tehetsz!

Következő induló 10 hetes német online nyelvtanfolyamok

Jelentkezz már most a saját szintednek megfelelő 2-4 fős, beszédfejlesztő tanfolyamra,
még ha csak később indul is! Biztosítsd be a helyed!

10%-os early bird kupon

Érvényes: a 2-4 fős mini csoportoknál a mindenkori kezdés előtt 2 hétig.

Early bird kuponkód: LUPAN10

Nem tudsz ennyit várni egy kurzusra? Vagy a barátoddal/barátnőddel/pároddal tanulnál? Kattints, és írj nekünk!

Visszajelzések

Meszes Marcsi
Tovább olvasom
Lelkes vagyok! Végre érzek valami olyasmit, hogy esz egy idegennyelv, amit beszélni fogok.
Popon Anikó
Tovább olvasom
Nagyon köszönöm a lehetőséget Christoph-fal, remek volt vele németet tanulni. Tényleg mindig nagyon élvezetem az óráit, s hasznosak voltak. Mindig igyekezett azokat változatosan, érdekesen s felkészültem megtartani. Őszintén mondom, hogy ilyen remek nyelvtanárral még sosem találkoztam. S segítőkész volt hozzánk, sok sok türelemmel. Igazán köszönjük, mert ezek az órák nem csak hasznosak, hanem nagyon élvezetesek is voltak!!!
Várszegi Zsuzsa
Tovább olvasom
Én is nagyon örülök, hogy folytatjuk, mert Marcsi személyében nagyon jó tanulótársat ismertem meg. Remek az összhang közöttünk. Remélem, hogy a második ütem is hasznos lesz mindkettőnknek. Réka is mindent megtesz annak érdekében, hogy fejlődjünk.
V. Anikó
Tovább olvasom
Szívesen tanulok veletek, Christophot nagyon jó tanárnak tartom. Òrái érdekesek, figyel ránk, segít nekünk. Szívvel - lélekkel tanít minket.
Stemler Anikó
Tovább olvasom
Nagyon jó volt ez a tanfolyam és sokat tanultam. Nagyon jó volt a "párom" is, akivel összehozott a sors. Tudásunk vagy nem tudásunk egy szinten volt és kb van is. Emese egy tünemény! Imádom vele az órákat! Nagyon figyel ránk és a tempónkban halad, lelkesít és dicsér! Ami nagyon sokat tud lendíteni az emberen. Én nagyon hálás vagyok, hogy belevágtam nálad a tanulásba. Köszönöm!
Előző
Következő

A kiscsoportos 10 hetes német nyelvtanfolyam díja, részletek

Kiscsoportos tanfolyam

20 alkalom = 420 EUR / 151.200,- HUF / fő

Early bird kedvezmény (-10%) a később induló tanfolyamokra.
Kuponkód: LUPAN10

Early bird jelentkezési határidő: a mindenkori tanfolyam indulása előtt 2 héttel.

Helyedet a tandíj befizetésével tudod biztosítani a jelentkezési határidő végéig. Ehhez nem kell mást tenned, csak kattints az alábbi gombra, helyezd a kosaradba, majd vásárold meg a tanfolyamot!

Visszafizetési garancia

Aggódsz, hogy talán mégsem neked való, ahogy mi tanítunk?

Keine Panik. Az első két óra után még dönthetsz úgy, hogy inkább más irányban folytatod a tanulmányaid, mi pedig visszautaljuk neked a képzés árát.

Német nyelvi szintek

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pontosan melyik szint való neked, tekintsd át leírásunkat! Ha továbbra sem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyamunk lenne számodra a legideálisabb, jelentkezz ingyenes szintfelmérő tesztünkre!

A1 – Minimumszint
Ezen a szinten már megérted és tudod használni a számodra ismerős mindennapi kifejezéseket és alapvető fordulatokat. Be tudsz mutatkozni, és tudsz válaszolni személyes jellegű kérdésekre.

A2 – Alapszint
Ezen a szinten már megértesz olyan mondatokat és gyakrabban használt kifejezéseket, melyek a téged közvetlenül érintő területekhez kapcsolódnak (pl. bevásárlás, helyismeret, munkahely). Képes vagy egyszerű témákról beszélni, és sikeresen alkalmazod a német nyelvtan alapjait.

B1 – Küszöbszint

Ezen a szinten már megérted a fontosabb információkat olyan világos, standard szövegekben, amelyek az ismert témákhoz, gyakori helyzetekhez kapcsolódnak a munka, az iskola, a szabadidő, stb. terén. Képes vagy összefüggő szöveget alkotni olyan témákban, melyeket jól ismersz. Képes vagy magyarázatot adni egy kérdésre, és kifejezni a saját állásfoglalásod. A nyelvtan fordulatait jól ismered, azokkal képes vagy árnyalni mondanivalód.

B2 – Középszint

Ezen a szinten már megérted az összetettebb témájú szövegek fő mondanivalóját, beleértve a szakmai beszélgetéseket is. Képes vagy normál tempójú beszélgetést folytatni egy anyanyelvi beszélővel. A német nyelvtan fordulatait magabiztosan használod és gondolkodás nélkül alkalmazod.

C1 – Haladó szint
Ezen a szinten már meg tudsz érteni hosszabb, különböző típusú szövegeket, és a rejtett jelentéstartalmakat is érzékeled. Folyamatosan és természetes módon tudod kifejezni magad anélkül, hogy keresnéd a kifejezéseket. Világos, jól szerkesztett szöveget tudsz alkotni szinte bármely témában. A nyelvtant magabiztosan használod.

C2 – Mesterszint
Ezen a szinten már szinte minden hallott vagy olvasott szöveget könnyedén megértesz. Az olvasott vagy hallott szöveget könnyedén összegezni tudod. Természetes módon, nagyon folyékonyan és pontosan tudod kifejezni magad szóban és írásban egyaránt, még a legbonyolultabb helyzetekben is

A kurzusod elindulásáig pedig ajánlom figyelmedbe ingyenes német gyakorlatainkat, YouTube-on elérhető videóinkat, a hírleveleink, valamint a zárt Facebook csoportunkat.

Eredményes nyelvtanulást kívánunk! : )

EUR
HUF