EXKLUZÍV AJÁNLAT ÁREMELÉS ELŐTT: Szókincsfejlesztő előfizetéses program

nap
óra
perc
másodperc
lupan-agnes-web

Hogyan vess véget annak, hogy nem tudsz megszólalni németül?

* Ha Te is szenvedsz a blokktól, amely nem enged megszólalni németül,

* Ha Te is évek óta hiába küzdesz a nyelvtanulással,

* Ha Neked is eleged van a.nyelvtani szabályok okozta nehézségekből,

akkor ez az üzenet most Neked szól!

Van olyan tanulási forma, ami ezen átlendít! A végén garantáltan beszélni fogsz németül!

Van egy rossz hírem, amit, azt hiszem, szíved mélyén Te is érzel:

HA MOST BECSUKOD A SZEMED ÉS TOVÁBB VÁRSZ, AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI…

A legtöbb ember ilyenkor csak a gyors megoldásokat keresi a nyelvtanulásban, és ők megalkusznak a félmegoldással, áltatják magukat, hogy pár hónap, sokszor pár hét alatt megtanulnak egy idegen nyelvet. A végén azonban a várt eredmény elmarad, kénytelenek újabb és újabb lehetőségek után nézni, hogy elérjék a céljukat.

Nyomorult kilátás, igaz?

De végiggondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere? Az, hogy az anyanyelvét sem tudja senki megtanulni pár hónap, pár hét alatt. Sok gyakorlásra van szükség mindehhez, az út rögös, tele akadályokkal, hibákkal, ám ezek a hibák a barátaink, mert ezekből tanulunk. – Nem csoda hát, hogy a különböző felületes és gyorsnak ígért megoldások nem hoznak eredményt. Hiszen ezek csak …

A végeredmény? Csak elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd, hogy különböző módszerekkel elcsalják az idődet és a pénzedet.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy csak egyre frusztráltabb és elkeseredettebb leszel, és végül már magad is elhiszed, hogy ez Neked soha nem fog sikerülni, sose fogsz megtanulni rendesen németül.

HOGYAN TALÁLTAM MEG A NYELVTANULÁS KULCSÁT?

Hadd mondjam el a saját tapasztalatomat! Bizony nekem is van benne időm és energiám, hogy megtanultam németül, de szerencsés vagyok, hogy legvégül a helyes módszert használva jutottam el ide. Rengeteg buktatón mentem keresztül, de mára már tudom, melyek azok a módszerek, amelyek zsákutcába vezetnek, melyek azok, amik valódi, gyakorlati tudást hozhatnak.

De nem csak egyetlen sikeres esetről van szó, hanem sok más Hozzád hasonló tanulóról, akik nem adták fel, küzdöttek, és a végén elérték a céljukat. Sikeres vizsgát tettek le, avagy megállták a helyüket külföldön, a valós életben:

„Csak ajánlani tudom. Nézzétek meg, próbáljátok ki, hogyan tanít. Nekem nagyon bejött.” (F. Enikő)

„Sok tanárnál megfordultam, mire végre rátaláltam a tökéletes tanárra, Ágira. 🙂 Tiszta szívből tudom ajánlani bárkinek. Felkészült és nagyon elkötelezett. Hihetetlen módon tud inspirálni. Nagyon jó hangulatúak és változatosak az órák, változatos és nagyon jópofa, hatásos feladatokkal. Sokszor úgy elrepül az óra, hogy észre sem veszem. Nagyon köszönöm! :-)” (D. Erika)


„Nem adod fel! 🙂 A lehetetlenből is próbálsz valamit kihámozni, mozgatni, és az embert inspirálni! Fontos kulcs van a kezedben; mégpedig a MEGOLDÁS! Velem is ezt tetted minden órán, türelmesen, újabb és újabb nekifutással csalogattad elő a tanultakat! Köszönöm!“ (H. Andi)


„Nagyon köszönöm, hogy a néha száraz nyelvtant és a fárasztóbb napokon nehezebben fogó agyamat jó humoroddal változatossá és jó hangulatúvá varázsoltad a nyelvi órákon.” (K. Anita)

„Nagyon sokat tanultunk Tőled, nagyon jó hangulatú órákat tartottál. Nagyon megbízható voltál, mindig alaposan és következetesen haladtunk Veled, ugyanakkor sokszínűek és humorosak is voltak az óráid. Nagyon jó szívvel emlékezem erre az időszakra, és még mindig abból élek, amit tőled tanultam. Szerencsésnek tartom, aki tőled tanulhat nyelvet, bátran ajánlom mindenkinek, hogy Veled vágjon bele a nyelvtanulásba.” (K.né Ildikó)

MOST RAJTAD A SOR!

Bizonytalan, megszólalni nem merő nyelvtanulóból légy magabiztos, profi nyelvhasználó! Csatlakozz hozzánk! Próbálj ki egy online órát!

Csak ennyit kell tenned: írj egy e-mailt az info@nemetonline.com címre és kérj időpontot! Próbáld ki az óránkat, melyet csak abban az esetben kell kifizetned, ha tetszett, és úgy döntesz, velünk maradsz! És akkor akár már holnap kezdheted is a tanulást! 

Avagy segíthet még Neked a párbeszédcsomagunk, aminek segítségével szintén felkészülhetsz a szóbeli kommunikációra.

Ha úgy érzed, elmélyítenéd tudásod, akkor nagyon szívesen segítünk ebben! Jelentkezz egyéni német órára vagy időszakosan induló csoportos német tanfolyamokra!

beszéd blogbejegyzés csoportosítás dal elöljárók feleletválasztós teszt fordítás főnevek haben haladó helyesírás idő időhatározók igeragozás igék játék kezdő kifejezés kifejezések képes szótár kérdések középhaladó Lückentext melléknevek Mittwoch mit Ági módbeli segédigék múlt idő nyelvtan nyelvtani magyarázat nyelvtanulás nyelvtanulási módszerek névelők podcast párosítás személyes névmások szókincs szókincsbővítés szólás-mondás szórend szövegértés teszt tippek tárgyeset videó újrakezdő

Érdekelhet még:

Kövess minket itt:

Hírlevél feliratkozás:
3db ajándék eBookkal!