EXKLUZÍV AJÁNLAT ÁREMELÉS ELŐTT: Szókincsfejlesztő előfizetéses program

nap
óra
perc
másodperc
lupan-agnes-web

“Hogyan fejleszthetem a képességeim, hogy jobban értsem, amikor beszélnek hozzám?”

* Hallgass minél több rádiót, tévét! (Nem kell ehhez anyanyelvi környezetben élni, az interneten is sok megtalálható már!)
* Ne próbálj meg minden egyes szót megérteni, csak a lényegre figyelj! (Különben leblokkolsz az első ismeretlen szónál.)
* Ne próbáld meg közben fordítani (időigényes és nem tudsz a következő elhangzó mondatra összpontosítani!)
* Ha a szókincsed fejleszted, az rengeteget segít a beszédértésben is.
* Ha módodban áll, hallgasd úgy a szövegeket, hogy látod a szöveg leiratát közben, később ha újra találkozol egy-egy kifejezéssel, már ismerősként köszönt vissza!
* Ha élő beszédben nem érted, amit mondanak, ne érezd magad kényelmetlenül, ha visszakérdezel, megkéred az illetőt, ismételje meg még egyszer, de lassabban, érthetőbben!

Ha úgy érzed, elmélyítenéd tudásod, akkor nagyon szívesen segítünk ebben! Jelentkezz egyéni német órára vagy időszakosan induló csoportos német tanfolyamokra!

beszéd blogbejegyzés csoportosítás dal elöljárók feleletválasztós teszt fordítás főnevek haben haladó helyesírás idő időhatározók igeragozás igék játék kezdő kifejezés kifejezések képes szótár kérdések középhaladó Lückentext melléknevek Mittwoch mit Ági módbeli segédigék múlt idő nyelvtan nyelvtani magyarázat nyelvtanulás nyelvtanulási módszerek névelők podcast párosítás személyes névmások szókincs szókincsbővítés szólás-mondás szórend szövegértés teszt tippek tárgyeset videó újrakezdő

Érdekelhet még:

Kövess minket itt:

Hírlevél feliratkozás:
3db ajándék eBookkal!