Te is tudsz németül beszélni? Bebizonyítjuk Neked a nyílt hetünkön.

nap
óra
perc
másodperc

Német nyelvtanulás podcast


Hallgasd meg a teljes epizódot

Német nyelvtanulásról keresel rendszeres podcast adásokat?

Nulladik, bemutatkozó adásunk, amiben megosztjuk Veletek terveinket, céljainkat, hogy miért is jött létre ez a podcast. Minden héten jelentkezünk majd egy-egy nyelvtanulással kapcsolatos problémával, tévhittel. Keressük majd rájuk együtt a válaszokat, közben pedig szeretnénk nektek tippeket, tanácsokat, trükköket adni, hogy megkönnyítsük a nyelvtanulást. 

Várunk titeket itt, a Lupán Német Online podcast csatornáján minden hétfőn!

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Az élet német nyelvterületen – mindig idegen maradok?

Az idegen érzés – ismerjük mindannyian, akik külföldön élünk. Mindig velünk marad? Örökké megkülönböztetésben lesz részünk, csak mert külföldiek vagyunk? Vagy be lehet illeszkedni? Mit kell tenni hozzá? Hogyan vegyük a mindennapi akadályokat, ha például a munkahelyen kerülünk szembe ezzel a problémával? Ezúttal ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Tartalom 1:36 Az előző adás összefoglalója:

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Nincs időm nyelvet tanulni, avagy mire elég napi 10 perc?

Mit tegyen a nyelvtanuló, ha nincs ideje nyelvet tanulni? Ha nincs lehetősége naponta órákat a nyelvkönyveket bújni? Vajon lehet észrevétlenül is tanulni? Jövet-menet? Ebben az adásunkban ennek jártunk a végére. Vajon mire elég napi 10 perc? Hallgassd meg ezt a részt is és kiderül! Tartalom 0:20 Sok tanuló panasza az időhiány 0:44 A mai rohanó,

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Nyelvtanulás – egyedül vagy tanárral?

Vajon hogy könnyebb, hatékonyabb a nyelvtanulás? Tanárral csoportban, tanárral egyénileg? Esetleg teljesen autodidakta módon is sikeresek lehetünk? Mikor és miért kell egy jó könyv? Vagy nem is kell könyv? Esetleg van, akinek kell egy tanár általi “presszió” a feladatok elvégzéséhez? Mindezekre választ kaphatsz, ha meghallgatod az adásunkat!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Nyelvtudás egyenlő önbizalom?

Egyenlő vajon a nyelvtudás az önbizalommal? Magabiztosabbak, bátrabbak leszünk-e a nyelvtudás által? És miért? Az élet mely területén van jelentősége, hogy legyen önbizalmunk? Mit tehetünk azért, hogy meg tudjuk mutatni, kik vagyunk és milyenek vagyunk akkor is, ha kevés az önbizalmunk és/vagy a nyelvtudásunk?

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A visszaható igék

Akkor most duplázunk, ugyanis nemcsak múlt héten, hanem ezen a héten is egy nyelvtani téma került fókuszba. A visszaható igék. Mik ezek? Mit is kell tudni róluk, a használatukról, a ragozásukról és úgy általában? Példákkal, tippekkel és jókedvvel szeretettjük meg veletek ezeket az igéket. IS. 🙂 Ne maradj le a mai adásról se!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A német és a sport

Többször hasonlította már Ági a nyelvtanulást a maratonfutáshoz. Arról is esett már szó, hogy segíthet a mozgás a nyelvtanulás hatékonyságában. De nem beszéltünk még konkrétan a sport és a nyelvtanulás kapcsolatáról, a köztük lévő hasonlóságokról, hogyan erősítik vagy egészítik ki egymás. Mai adásunk tehát ezt a témát igyekszik górcső alá venni.

Tovább »

Tesztelj le minket! Várunk nagy szeretettel a nyílt hetünkön!

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.

Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Tapasztald meg Te is! Gyere el egy próbaórára és zsebelj be plusz ajándékokat is!
Jelentkezési határidő:
2024. május 17.