Te is tudsz németül beszélni! Bebizonyítjuk Neked a nyílt hetünkön.

nap
óra
perc
másodperc

Holtpont


Hallgasd meg a teljes epizódot

Ezúttal a témánk a holtpont, valamint a kiégés. Vagyis inkább mindkettő 🙂 Létezik ilyen? Mindenkit utolér, és esetleg fel lehet rá készülni? Tapasztalatokról mesélünk, és próbálunk megoldásokat, tippeket adni, hogyan lehet túllendülni egyiken vagy másikon.

Tartsatok velünk most is!

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A karrier kulcsa a nyelvtudás?

A külföldi karrier tényleg csak a nyelvtudásban rejlik? Ha beszéljük az adott ország nyelvét, biztosra vehetjük, hogy eljön majd a siker a munkánkban? Vagy vannak specifikus elvárások is, ha külföldiként élünk német nyelvterületen? A minél több diploma, minél magasabb végzettség könnyebbé vagy nehezebbé teszi az újrakezdést? Hallgasd meg, mi mit gondolunk erről. Tartalom: 1:05 Mennyire

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Zsákutca

Ebben az epizódban a megakadást beszéltük át. Azt a helyzetet, amikor zsákutcába jut egy nyelvtanuló. Milyen zsákutcák léteznek a nyelvtanulásban? Hogy tudjuk őket kikerülni? És ha már belekerültünk, mit tegyünk? Ha érdekelnek a mi ötleteink, tanácsaink, hallgassátok meg ezt a részt is! 🙂

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Ügyintézés telefonon

A nyári szünetünk előtti utolsó adásunkban ismét egy nagyon gyakori félelmet, stresszfaktort hoztunk el nektek. Ügyintézés telefonon. Miért olyan nagy félelme ez egy nyelvtanulónak? Vagy nem csak egy nyelvtanulónak? Miért szeretünk jobban személyesen ügyet intézni, még ha az bonyolultabb is? És természetesen – ahogy az lenni szokott –  megpróbálunk most is tippekkel, tanácsokkal segíteni nektek.

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Két én lakozik-e bennünk, ha külföldön élünk?

Megváltozunk-e, és ha igen, mennyire, ha külföldön kezdünk új életet? Befolyásolja-e a nyelvtudásunk akár a személyiségünket? Ha igen, mennyire könnyű elfogadni ezt az új ént? Meg tudunk-e barátkozni vele, esetleg még örülünk is a változásnak? Meséld el nekünk, Te hogy élted meg, ha külföldön élsz!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Nyelvtanulás – egyedül vagy tanárral?

Vajon hogy könnyebb, hatékonyabb a nyelvtanulás? Tanárral csoportban, tanárral egyénileg? Esetleg teljesen autodidakta módon is sikeresek lehetünk? Mikor és miért kell egy jó könyv? Vagy nem is kell könyv? Esetleg van, akinek kell egy tanár általi “presszió” a feladatok elvégzéséhez? Mindezekre választ kaphatsz, ha meghallgatod az adásunkat!

Tovább »

Tesztelj le minket! Várunk nagy szeretettel a nyílt hetünkön!

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.

Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Tapasztald meg Te is! Gyere el egy próbaórára és zsebelj be plusz ajándékokat is!
Jelentkezési határidő:
2024. május 17.