A legrugalmasabb némettanfolyam a piacon, ami tényleg megtanít németül

nap
óra
perc
másodperc

Nyelvtanulás – egyedül vagy tanárral?


Hallgasd meg a teljes epizódot

Vajon hogy könnyebb, hatékonyabb a nyelvtanulás? Tanárral csoportban, tanárral egyénileg? Esetleg teljesen autodidakta módon is sikeresek lehetünk? Mikor és miért kell egy jó könyv? Vagy nem is kell könyv? Esetleg van, akinek kell egy tanár általi “presszió” a feladatok elvégzéséhez? Mindezekre választ kaphatsz, ha meghallgatod az adásunkat!

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Szimultán több nyelv tanulása

Ebben az adásunkban egy gyakran feltett kérdést hoztunk el Nektek. Vajon jó, illetve hatékony-e szimultán több nyelvet tanulni? Vajon ha ez fiatalkorban megy, mert mennie kell az iskolai elvárások miatt, akkor felnőttként is ugyanígy tudjunk venni ezt az akadályt? Megkönnyíti vagy épp ellenkezőleg, megnehezíti a dolgunkat, ha a két nyelv egy nyelvcsoportba tartozik? És, mint

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A kezdetek

Arról beszélgetünk Krisztivel, milyen német nyelvterületen az első nap, az első hét, az első hónap, az első munkahely, az első ügyintézés, az első találkozás a németekkel. Azaz mindenből az első tapasztalatok. Hogy birkózik meg az ember a változásokkal, a honvággyal, a nehézségekkel? Milyen az indulás segítséggel, milyen nélküle? Neked milyen volt az első?

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

zu + Infinitiv

Zu + Infinitiv… Igen, nyelvtan. Megint. De mit is jelent ez a szerkezet? Mikor kell, mikor jó és mikor nem szabad használni? Megkönnyítheti az életünket vagy épp ellenkezőleg? Van esetleg egy másik lehetőség, amivel kifejezhetjük azt, hogy “azért, hogy…”

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Az akcentus

Miért zavar minket az akcentusunk? Mikor zavaró az, ha valaki akcentussal beszél? Kiküszöbölhető? Tanulható? Milyen praktikával csökkenthető? Ha érdekel, hogy mi mit gondolunk erről, akkor hallgass meg minket ebben az adásban is!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Régi, rossz beidegződések – hogy szabaduljunk meg tőlük?

Régi, rossz beidegződések – találó cím, és egy fontos, sokunkat érintő probléma ismét a mai. Hogyan és miért alakulnak ki? Hogyan tudunk megszabadulni tőlük? Tényleg gyorsabban ránk ragad a rossz szórend vagy a rossz névelőhasználat, mint a jó? Most is, mint mindig, a nyelvtanár és a nyelvtanuló szemszögét is megismerheted.

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Állásinterjú

A mostani részben azoknak próbálunk meg segíteni, akiknek gondjuk, félelmük akad az álláskereséssel. Válaszokat keresünk arra, hogyan érdemes vagy lehet előre felkészülni egy interjúra, mi kell egy jó önéletrajzhoz, illetve hogyan lehet elboldogulni a munkaerőpiac útvesztőjében. Tartsatok velünk ezúttal is!

Tovább »

A legrugalmasabb némettanfolyam a piacon, ami tényleg megtanít végre németül

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.
Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Jelentkezési határidő:
2024. április 24.