Te is tudsz németül beszélni! Bebizonyítjuk Neked a nyílt hetünkön.

nap
óra
perc
másodperc

Állásinterjú


Hallgasd meg a teljes epizódot

A mostani részben azoknak próbálunk meg segíteni, akiknek gondjuk, félelmük akad az álláskereséssel. Válaszokat keresünk arra, hogyan érdemes vagy lehet előre felkészülni egy interjúra, mi kell egy jó önéletrajzhoz, illetve hogyan lehet elboldogulni a munkaerőpiac útvesztőjében. Tartsatok velünk ezúttal is!

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A karrier kulcsa a nyelvtudás?

A külföldi karrier tényleg csak a nyelvtudásban rejlik? Ha beszéljük az adott ország nyelvét, biztosra vehetjük, hogy eljön majd a siker a munkánkban? Vagy vannak specifikus elvárások is, ha külföldiként élünk német nyelvterületen? A minél több diploma, minél magasabb végzettség könnyebbé vagy nehezebbé teszi az újrakezdést? Hallgasd meg, mi mit gondolunk erről. Tartalom: 1:05 Mennyire

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Mi a gond a tankönyvekkel?

Ezúttal két dolgot próbáltunk megfejteni. Az egyik, hogy miért nem szeretik egyes nyelvtanulók a nyelvkönyveket. Miért nem népszerűek? Túl sok az információ bennük? Vagy épp túl kevés? Eléggé figyelnek arra a készítők, hogy aktuális és naprakész legyen? A másik: vajon milyen könyv lenne Ági?

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Gyerekek többnyelvű nevelése

Örök dilemma lehet ez egy családban. Mikor és hogyan kezdjük el gyerekeinknek idegen nyelveket tanítani? Egy anya csak az anyanyelvén tanítsa a gyermekét, vagy több nyelven beszéljen hozzá? Mennyire különbözhet egymástól a többnyelvű nevelés Magyarországon és külföldön, illetve egynyelvű vagy többnyelvű családokban? Ezekre próbáltunk meg válaszokat kapni és adni.

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Hogyan mérjük a sikert a nyelvtanulásban? Mikor érezhetjük magunkat eredményesnek?

Hogyan vagy miben mérjük a sikert? Egy sikeres nyelvvizsgában? Vagy a papír nem is számít, de ha tudunk boldogulni, veszekedni, segíteni, útba igazítani, persze mindezt németül, akkor sikeresek vagyunk?  Tartalom 1:27 Hogyan mérjük a sikert a nyelvtanulásban? Egy sikeres nyelvizsga birtoklása annak számít? 2:26 Hogy tudjuk a mindennapokban észrevenni, megtalálni az apró vagy néha nem

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Lehet boldogulni középszintű nyelvtudással német nyelvterületen?

Mi történik, ha úgy érkezünk meg az új életünkbe, idegen országba, hogy semennyire nem beszéljük az adott ország nyelvét? És ha csak picit? Ha esetleg középszintű a nyelvtudásunk? Akkor már van esély a boldogulásra? Vagy mindenképp profinak kell lennünk? Erre a kérdésre keressük a választ ebben az adásban. Természetesen megosztva saját tapasztalatainkat is a témában.

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Hogyan fejlesszük a beszédünket?

Hiánypótló témát hoztunk Nektek ezúttal. Sokszor, sokféleképpen beszéltünk már az írás, az olvasás, a szöveg-, és hallásértés fejlesztéséről. Viszont nem esett még szó a beszédfejlesztésről, így ma erről cseréltünk eszmét. Természetesen most is hoztunk nektek néhány hasznos tippet és tanácsot.

Tovább »

Tesztelj le minket! Várunk nagy szeretettel a nyílt hetünkön!

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.

Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Tapasztald meg Te is! Gyere el egy próbaórára és zsebelj be plusz ajándékokat is!
Jelentkezési határidő:
2024. május 17.