Te is tudsz németül beszélni! Bebizonyítjuk Neked a nyílt hetünkön.

nap
óra
perc
másodperc

Mi a helyzet akkor, ha egyáltalán nem foglalkozunk a nyelvtannal?


Hallgasd meg a teljes epizódot

Elhoztuk Nektek ma a nagy mumust! Minden, de legalábbis a legtöbb nyelvtanuló rémálmát! A nyelvtant. De… mi van akkor, ha egyszerűen nem foglalkozunk vele? Ha nem veszünk róla tudomást, ha kiiktatjuk, vagy épp ellenkezőleg, be sem engedjük az életünkbe? Meg tudjuk ezt tenni? Lehet ilyet? Szabad ilyet? Ebben az adásban ezekre a kérdésekre próbálunk meg választ adni.

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Házi feladat

Legújabb témánk a házi feladat. Ki szereti? Van olyan ember egyáltalán, aki igen? És miért nincs? 😀 Hogyan érdemes jól házi feladatot csinálni? Minden, ami a tanórán kívüli tanulás, az házi feladat? Vagy önszorgalom avagy motiváltság? Melyik a leghatékonyabb? Mi visz minket előre, ha kifulladt a lendület és a tanulási kedv? Természetesen elhoztuk nektek ma

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Miért fontos nyelvet tanulni?

Mostani adásunkban összegyűjtöttünk pár okot, miért is fontos nyelvet tanulni. Mindazoknak, akik külföldön élnek, mind pedig azoknak, akik Magyarországon. De mi az összefüggés a logikai készség, az időskori demencia és a nyelvtanulás között? Hallgasd meg adásunkat, és minden kiderül! Tartalom 1:20 Azt könnyen megállapíthatjuk, hogy valóban nagyon fontos a nyelvtanulás. De vajon miért is az?

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A fáradtság

A fáradtság. Kinek ismerős? Ki érezte már, hogy annyira fáradt, hogy semmihez sincs kedve, legfőképp nem németet tanulni? Mi igen, és ha ti is , akkor jó hírünk van, mert a mai adásunkban hoztunk nektek néhány ötletet, hogyan lehet akár még előnyt is kovácsolni abból, ha nincs kedvünk tanulni, de mégis muszáj a nyelvvel foglalkozni!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Zsákutca

Ebben az epizódban a megakadást beszéltük át. Azt a helyzetet, amikor zsákutcába jut egy nyelvtanuló. Milyen zsákutcák léteznek a nyelvtanulásban? Hogy tudjuk őket kikerülni? És ha már belekerültünk, mit tegyünk? Ha érdekelnek a mi ötleteink, tanácsaink, hallgassátok meg ezt a részt is! 🙂

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Kezdőként külföldön

Mi lehet az oka annak, hogy akár évekig is kezdőnek, illetve újrakezdőnek érezzük magunkat? Mennyit és hogyan segíthet egy beszédcentrikus tanfolyam? Vagy ha nem tanfolyam, akkor milyen lehetőségeink lehetnek a beszéd gyakorlására, hogy kötetlen beszélgetéseken keresztül gyakoroljunk, fejlődjünk? Támaszkodhatunk-e a passzív tudásunkra, vagy tényleg elölről kell kezdenünk mindent?  Mai adásunkban a fenti kérdéseket próbáljuk megfejteni.

Tovább »
podcast

Hogy lehet a németeket megérteni?

Reméljük, ismét sokatok segítségére lehetünk. Meg lehet a németeket érteni? Naná! De mégis, hogyan tudunk fejlődni, hogy a munkahelyen, esetleg a hivatalokban, az orvosnál vagy gyakorlatilag bárhol könnyebben boldoguljunk? Ha azt mondjuk, a németeket megérteni, akkor vajon van különbség a németül beszélő külföldiek és a németeket között? Melyikük a könnyebb eset, és miért?

Tovább »

Tesztelj le minket! Várunk nagy szeretettel a nyílt hetünkön!

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.

Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Tapasztald meg Te is! Gyere el egy próbaórára és zsebelj be plusz ajándékokat is!
Jelentkezési határidő:
2024. május 17.