CSAK OKTÓBER 10-ig!

nap
óra
perc
másodperc
lupan-agnes-web

Személyre szabott tanácsadás
Lupán Ágival

Amikor elkezdek tanulni egy új tanítvánnyal, bátran állíthatom, szinte mindig felmerül az alábbi probléma:

Általában ezen kérdések az átbeszélésével indul minden közös munka.

Ha egyedül tanulsz, vagy esetleg tanfolyamon, ne adj’ Isten más tanárnál, de

 • szeretnéd a véleményem kérni
 • szeretnél egyénre szabott ötleteket, amikkel tovább tudsz lépni
 • ha nem találod a kellő motivációt, ami elengedhetetlen egy idegennyelv tanulásakor
 • szeretnéd tudni, hogyan küzdd le az utadba kerülő akadályokat

Akkor gyere el hozzám egy online tanácsadásra! Beszélgessünk kizárólag a tanulásról, a módszertanról, a Te egyedi igényeidről és kérdéseidről!

Szeretnék segíteni Neked ilyen módon is a célod elérésében!

Miért tudok Neked segíteni?

Nos, a hátam mögött tudhatok

 • 25+ év tanítási tapasztalatot
 • 1100 elégedett tanulót
 • 2500 feletti letanított magánórát
 • 1300 feletti letanított órát csoportokban különböző nemzetiségekkel, különböző nyelvi szinteken, különböző korosztály számára
 • egy 26,2 ezer fős zárt Facebook csoportot annak mindennapos kérdéseivel, problémáival
 • német nyelvterületen élek több, mint 10 éve, így első kézből tapasztalhatom meg a nyelv változásait
 • Rendelkezem külföldi nyelvoktatási tapasztalatokkal is

Mindezek segítettek tisztán látni, milyen problémák merülnek fel, ki hol akad el, hol vét hibákat. Rengeteg gyakorlati tapasztalatra tettem szert, hogyan is lehet ezeket az embereket kimozdítani a gödörből, ha esetleg megrekedtek.

Miről szól a tanácsadás?

Tanácsadás részletek:

Egy tanácsadás 30 perces

Ha pedig az átbeszélt problémákra gyakorlati megoldást is vársz ettől, akkor a két alkamas találkozót javaslom. Az első alkalommal átbeszéljük, miként és hogyan érdemes nekikezdeni, avagy folytatni a tanulást, a második alkalommal pedig megmutatom, hogy is néz ki mindez a gyakorlatban. Azaz ha úgy érzed, nem megy a például megszólalás (a legtöbb ember ezzel küzd), megmutatom, milyen módszerrel érsz el első perctől kezdve eredményeket!

Azért, hogy a legmegfelelőbb, leginkább személyre szabott tanácsot kapd, két lehetőség áll rendelkezésre:

Egy 30 perces tanácsadás

100 euró / 36.000,- Ft

Két alkalmas beszélgetés (2×30 perc)

180 euró / 64.800,- Ft

Lemondás: Az órát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehet mindenféle következmény nélkül. 24 órán belüli lemondás esetén az óra megtartottnak minősül.
Fizetés: Átutalással vagy bankkártyával történik. A számlát minden esetben előre egyeztetett névre és címre állítjuk ki a rendeléskor és e-mailben küldjük el.

Böjte Csaba
Tovább olvasom
Mind a ket alkalommal nagyon kompetensnek talaltam a megerösitöen hato segitö kesszeged. Az altalad, fölsorolt Tippek es ajanlott segedeszközök (Linkek, Könyv..) igen is nagyban befolyasoljak a tovabbi Nemetnyelvtani kesszegem fejlödeset.
Herceg Róbert
Tovább olvasom
Tudjátok mi volt az egyik legnagyobb problémám, amikor kijöttem Németországba? A gyors reakció, a válaszadás. (A klasszikus: "Győztem megérteni az első, jobb esetben a második mondatot, amikor már a negyedik is elhangzott és választ kívánt" történetekről nem is szólva!) Ági egy olyan javaslattal állt elő, amit azóta teszteltem és mivel jól működik, alkalmazom. Már több dicséretet is bezsebelhettem azóta német anyanyelvű kollégáimtól, hogy mennyivel jobb a beszédem, mint amikor érkeztem. Szóval: működik!
Horváth Magdolna
Tovább olvasom
Nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, nagyon hasznos volt részemre, megtalaltam újból a motivációmat. Találtam egy hobbimnak megfelelő csoportot német nyelv használata van. Hála, nincs magyar szó s alakul a beszédem is, bátrabban merek már beszélni. Igaz, vannak hibák, de van úgy, hogy kijavítanak ez igy helyes. Ajánlani tudom a beszélgetést, aki nem biztos magaban, mert utána igenis magabiztosabb lettem a tanulás terén, van motivációm. Köszönöm, Àgi
Éva
Tovább olvasom
Kicsit kétségbeesve ugyanakkor inkább a megérzéseimre hallgatva kerestem meg Ágit, hogy tanácsot kérjek a német tanulási stratégiámhoz. Hálás vagyok nagyon, és sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá a NémetOnline-ra, mert sok időm és pénzem ment kárba az újrakezdő online kurzusokkal és a végtelen mennyiségű online tananyag böngészésével, kipróbálásával. 10 éve középfokon nyelvvizsgáztam németből, azóta alig, de inkább semennyire sem használtam az idegen nyelvet, majd az élet Németországba sodort a családommal. Magam is meglepődtem, milyen természetességgel hívtam elő magamból a megkopott tudásomat a második beszélgetés alkalmával. Ági kedves és közvetlen stílusa előcsalogatta a bátorságomat is, hogy megszólaljak végre németül, és átlendített egy holtponton. Most már sokkal hamarabb megszólalok, a tanulási fókuszt is könnyebben megtaláltam a segítségével és komoly megerősítést kaptam, hogyan haladjak, milyen célokat tűzzek ki magam elé. Köszönet mindenért!
Előző
Következő

Ha most még nem tanulsz velünk, ajánlom figyelmedbe az ingyenes német gyakorlatokat, a YouTube-on elérhető videókat, a hírleveleink, valamint a zárt Facebook csoportunkat. Jó tanulást! 🙂