ÚJÉVI CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG!

nap
óra
perc
másodperc

Lupán Német Gyorsítósáv

Itt található minden ingyenes és előfizetéses tanfolyamom. Ezekhez az anyagokhoz csak előfizetéssel férsz hozzá, de néhány anyagot elérhetővé tettem ingyenesen is, csupán egy regisztrációhoz kötött.

Regisztráció után elérhető
Betekinto kep

Ingyenes betekintő a Lupán Német Gyorsítósáv programjába

Nézd meg az egyik leckét, ami a 20 lecke egyike, amelyeket azonnal megkapsz a programhoz való csatlakozáskor. Ezekkel az alapokkal is el tudsz indulni már a kinti életben, de mi ezt építjük itt tovább hétről hétre újabb anyagokkal, ötletekkel bővítve a tudásodat.

Ingyenes betekintés »

Csak előfizetőknek
Gyorsítósáv - kép

Lupán Német Gyorsítósáv – előfizetőknek

A mindennapi élethez szükséges tudnivalókra van szükséged, lehetőleg azonnal? Csatlakozz az előfizetéses csoporthoz, és minden héten új leckével, feladatokkal, tesztekkel bővül a tudásod.

Gyorsítósáv tanfolyam »

¤15
Leben in Deutschland vizsgafelkészítő

Leben in Deutschland – vizsgafelkészítő

Készülj fel velem a Leben in Deutschland vizsgára, amely a német állampolgárság megszerzésének egyik feltétele. A 300 kérdésen megyünk végig – fordítással.

See more...

Csak vásárlás után
tematikus-nemet-tesztek

Tematikus tesztek

Teszteld le, mennyire ismered ki magad a szókincset, illetve nyelvtant érintő témákban! Többek között igék, tulajdonságok, melléknevek, kérdőszavak, vonzatok, szólás-mondások, névelők – és még sok minden más várnak Rád az 50 db 15 kérdéses teszt során.

Tematikus tesztek tanfolyam »