Interaktív német nyelvi szemeszter – ugorjon egy szintet a németed!

nap
óra
perc
másodperc

Lupán Német Mini-Akadémia:
Interaktív német nyelvi szemeszter

Tölts el egy szemesztert velem, és ne bujkálj többé, csak hogy ne kelljen megszólalnod!
Jelentkezési határidő: 2023. május 18., csütörtök

Interaktív német nyelvi szemeszter

Lehet, hogy tanultad már a németet, de pont ott veszik el a határozottság, hogy nem vagy biztos benne, hogy mindent jól használsz. Sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha úgy tudnál kiállni, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, igaz?

Lehet, hogy otthon leülsz egy német nyelvkönyvvel nyelvet tanulni, de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Teljesen magadra maradtál? Mi történik például, ha valamit félrenézel, félreolvasol, félreértesz, ha elveszel vagy a részletekben vagy a temérdek, rendszertelen lehetőség között, amikkel ma az interneten találkozol?

Két év alatt hány anyagot veszel meg? Hány tanárt próbálsz ki?
Kinek van erre energiája?

 

Szeretnél írni, megszólalni?
Szeretnéd, hogy ne legyenek problémáid orvosnál, szerelőnél, szülőin?
A munkádban tudj teljesíteni, ne adj’ Isten elő tudjanak léptetni?

Tölts el egy szemesztert velem,
és ne bujkálj többé, csak hogy ne kelljen megszólalnod!

Hogyan néz ki az életed e nélkül a szemeszter nélkül?
Rajtad áll, hogy mit kezdesz a következő hat hónapoddal. Szükséged van-e az alábbiakra:

  • önbecsülés
  • önbizalom
  • önállóság

Velem tartasz?

Mit tartalmaz a
Lupán Német Mini-Akadémia,
az interaktív német nyelvi szemeszter?

Ezzel az oktatási formával itt találkoztál először!

Itt nem csak egy-egy új anyag van az órán, hanem ezek egymásra épülnek, egymásba fonódnak, kiegészítik egymást, és mivel mindig is az ismétlés híve voltam, ez itt sem lesz másképp.

Az anyagot úgy állítottam össze, hogy nagyjából egy hét alatt tudod kényelmesen, napi kb. 15 perc ráfordítással feldolgozni. Tudod, a rendszeresség rettentően fontos, hogy látványos eredményeket érj el.

lupan-agnes-web

Miért hallgass rám?

Én is végigmentem ugyanezen az úton, amin Te most.
Álltam bizony én is a kétségbeesés szélén, amikor az iskolában semmit nem értettem abból, ami az órákon zajlott, és nem tudtam megszólalni sem. Sokat bajlódtam egymagam. Majd kikísérleteztem a saját módszeremet, amivel pontosan ezt a blokkot sikerült leküzdeni.

Mára több, mint 29 éve tanítok nyelveket, online és offline, hazai és nemzetközi terepen, rengeteg módszert kipróbáltam már. Több, mint 12 éve élek német nyelvterületen, így a mindennapjaim része az igazi használatban lévő, élő nyelv.

Még ha ez nem is kifejezetten beszédfejlesztő tanfolyam, fontosnak tartom, hogy tanítványaim az élő nyelvet sajátítsák el – szemben a steril tankönyvi mondatokkal és magyarázatokkal. Első perctől fogva a beszédre koncentrálunk és ezt erősítjük leginkább. A nyelvtan a beszéd használatával közösen és folyamatosan épül be a tudásba, hiszen a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Visszajelzések azoktól, akik már részt vettek a korábbi szemesztereken:

Te is érezheted magad úgy, mint tanulóink! Csak töltsd ki a jelentkezési lapot még ma, ne halogass tovább!

Tóth Csilla
Tovább olvasom
Látok esélyt rá végre, hogy megtanulható a német nyelv. Feloldódott az ellenállásom a némettel szemben, a pozitivitásod, a lelkesítésed, a könnyedséged, a játékosságod, a kedves, barátságos hangod, a dallamosabb kiejtésed ösztönöz arra, hogy most már napi szinten, nagy lelkesedéssel és szeretettel tanuljam a német nyelvet.
Nyári Etelka
Tovább olvasom
Nagyon élveztem az egész órát és azon drukkoltam hogy ne legyen hamar vége, mert nagyon szeretem ahogy magyarázol, odafigyelsz mindenre!
Szűcs Tímea
Tovább olvasom
Fantasztikus a tanfolyam! Bár évek óta küzdök a német nyelvvel, most érzem először azt, hogy értem és szívesen tanulok.
Sziladi Zsuzsi
Tovább olvasom
Ódákat zengtem a páromnak, családomnak, barátaimnak Rólad és az óráról. Annyira látszik és érződik az elköteleződésed, a szakértelmed, tényleg szívből örülök, hogy ilyen környezetben és Tőled tanulhatom a német nyelvet.
Csótiné Kriszti
Tovább olvasom
Imádom hallgatni az óráidat és azt vettem észre, sokkal több minden meg is marad így bennem. Nagyon szuper, örülök neki, hogy végül belevágtam.
Montz Ági
Tovább olvasom
Nagyon szeretem az óráidat! Amióta én is tanulok veled, sokkal bátrabban beszélek az életben.
Kerekes Szofi
Tovább olvasom
Teleírtam két nagy spirálfüzetet. Rengeteg mindent tanítottál nekünk. Nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra, nekem mindenképpen megérte!
Koch Dorina
Tovább olvasom
Nagyon jó érzés hétről hétre érezni magamon a fejlődést, amit a kollégáim is rendszeresen megdicsérnek.
Berényi Brigitta
Tovább olvasom
A kisugárzásoddal, a hozzáértéseddel, a kedves dallamos hangoddal elkápráztatod a tanulókat.
Palotás Anikó
Tovább olvasom
Sok lyukat sikerült a tudásomban befoltozni. Látszik hogy szívből oktatsz, ritka kincs vagy.
Magyar Mária
Tovább olvasom
Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is. Nagyon sokat tanulok, el tudok intézni dolgokat.
Csávás Andrea
Tovább olvasom
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Te vagy a legjobb nyelvtanár, akivel eddig tanultam! Imádom a stílust, ahogyan tanítasz minket, soha nem élveztem még így a német nyelv tanulását.
Rutai Matilka
Tovább olvasom
Minden èrthető ès ahogyan elmagyaràzza az egyszerűen csodálatos.
Montz Ági
Tovább olvasom
Amióta én is tanulok veled, sokkal bátrabban beszélek az életben.
Kocsis Erzsébet
Tovább olvasom
A tananyagokon felül rengeteg lelki támogatást és megerősítést, bátorítást kaptam tőled a nyelv használatához, amit külön köszönök!
Fer-Farkas Vivien
Tovább olvasom
Szeretem a tanításaidban, a tanóráidban, hogy próbálod mindig röviden összefoglalni a lényeget, hogy élvezettel válaszolsz minden felmerülő kérdésre és hogy egy percig sem érzi úgy az ember, hogy butaságot kérdez.
Zs. Krisztina
Tovább olvasom
Ami számomra a legnagyobb könnyités volt az egész idő alatt, az a KATI szórend “újraértelmezése” volt. Azóta sose rontom el. Azóta sokkal nagyobb önbizalommal kezdek bele a KATI szórendes mondatokba. A gyakorló feladatok számomra nagyon jók, szeretem, hogy ennyire szájbarágós.
Molnár Márton
Tovább olvasom
Sokféle tanulási módszert kipróbáltam már (volt köztük nyelvtanár is), de valahol, – és mindig máshol – keletkezett egy holtpont ahonnan nem volt tovább. Számomra is hihetetlen volt, hogy valaha ezen a ponton át tudok billenni. Hálásan köszönöm neked, hogy ez épp a te segítségeddel sikerült.
Demeter Rozália
Tovább olvasom
Alig vártam, hogy ma reggel megnézhesem az órát, mint valami függő. Lassan tényleg az oráid függője lettem. Ilyenkor mindig az az érzés van bennem, de jó helyen is vagyok.
Mácsai Annamária
Tovább olvasom
Élvezettel hallgatom, ahogy elmagyarázod / előadod  a német nyelvet , élvezem minden percét.
Nagyné Lukács Ibolya
Tovább olvasom
Soha nem gondoltam volna hogy egyszer meg azt mondjak kint nekem Ausztriában, hogy jól tudok németül, ezért hálás vagyok nektek.
Vas Krisztina
Tovább olvasom
Mindig várom a németórákat, ezelőtt még rettegtem a némettől.
Magyar Mária
Tovább olvasom
Hála neked, a rendkívül jó tanítási készségednek, sikerült bekerülni álmaim munkahelyére. Ide nagyon nehéz bekerülni és nagyon kell németül beszélni. Innen már csak nyugdíjba szeretnénk menni.
Kamocsai Anett
Tovább olvasom
Te olyan kiegészítéseket mondasz, amit sok helyen meg sem említenek! Mindig “adsz valami újat.
Csatári Beatrix
Tovább olvasom
26 óra. Ennyi kellett veled ahhoz, hogy megváltozzon a nyelvtanuláshoz való viszonyom. Úgy érzem, ez a kedves, közvetlen stílusod mellett a logikusan felépített, valóban az életre tanító, remekül használható oktatási rendszerednek köszönhető.
Előző
Következő

Melyik kurzusra jelentkezz?

Röviden össszefoglaltam az alábbi táblázatban, miről lesz szó a csoportokban. Egyszerűen csak kattints a nyelvi szint nevére a leíráshoz! Ha valamelyik csoport tematikai felépítését felépítését túl könnyűnek vagy túl nehéznek találod, akkor ne azt válaszd! 🙂

B2-es szint felett azért nem indulnak ezek a tanfolyamok, mert oda már a kiscsoportos vagy egyéni órákat ajánljuk jó szívvel.

Az interaktív német nyelvi szemeszter díja, részletek

Elsőre soknak tűnik az ár? Gondolj csak bele, ezt 26 hétre oszlik el.
Eldöntötted, hogy megtanulsz végre németül. Ez megér ~13eurót hetente, igaz?

Éppen ezért az árakat úgy alakítottam ki, hogy mindenképp megérje neked.

Helyedet a tandíj befizetésével tudod biztosítani a jelentkezési határidő végéig. Ehhez nem kell mást tenned, csak kattints a gombra, helyezd a kosaradba, majd vásárold meg a tanfolyamot!

Ha bármi gondod adódna a rendeléskor, írj, segítünk! info@lupannemetonline.com

Interaktív német nyelvi szemeszter részletfizetéssel*

2×185 € / 2×74.000,-HUF teljes szemeszter
(összesen: 370€ / 148.000,-HUF)

Interaktív német nyelvi szemeszter

5 csillag kicsi

330 € / 132.000,- HUF teljes szemeszter

*Az első részletet a jelentkezési határidő előtt, a második részletet a tanfolyam indulása után egy hónappal kell befizetni.

Visszafizetési garancia

Aggódsz, hogy talán mégsem neked való, ahogy mi tanítunk?

Keine Panik. Az első két óra után még dönthetsz úgy, hogy inkább más irányban folytatod a tanulmányaid, mi pedig visszautaljuk neked a képzés árát.

Német nyelvi szintek

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pontosan melyik szint való neked, tekintsd át leírásunkat! Ha továbbra sem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyamunk lenne számodra a legideálisabb, jelentkezz ingyenes szintfelmérő tesztünkre!

A1 – Minimumszint
Ezen a szinten már megérted és tudod használni a számodra ismerős mindennapi kifejezéseket és alapvető fordulatokat. Be tudsz mutatkozni, és tudsz válaszolni személyes jellegű kérdésekre.

A2 – Alapszint
Ezen a szinten már megértesz olyan mondatokat és gyakrabban használt kifejezéseket, melyek a téged közvetlenül érintő területekhez kapcsolódnak (pl. bevásárlás, helyismeret, munkahely). Képes vagy egyszerű témákról beszélni, és sikeresen alkalmazod a német nyelvtan alapjait.

B1 – Küszöbszint

Ezen a szinten már megérted a fontosabb információkat olyan világos, standard szövegekben, amelyek az ismert témákhoz, gyakori helyzetekhez kapcsolódnak a munka, az iskola, a szabadidő, stb. terén. Képes vagy összefüggő szöveget alkotni olyan témákban, melyeket jól ismersz. Képes vagy magyarázatot adni egy kérdésre, és kifejezni a saját állásfoglalásod. A nyelvtan fordulatait jól ismered, azokkal képes vagy árnyalni mondanivalód.

B2 – Középszint

Ezen a szinten már megérted az összetettebb témájú szövegek fő mondanivalóját, beleértve a szakmai beszélgetéseket is. Képes vagy normál tempójú beszélgetést folytatni egy anyanyelvi beszélővel. A német nyelvtan fordulatait magabiztosan használod és gondolkodás nélkül alkalmazod.

C1 – Haladó szint
Ezen a szinten már meg tudsz érteni hosszabb, különböző típusú szövegeket, és a rejtett jelentéstartalmakat is érzékeled. Folyamatosan és természetes módon tudod kifejezni magad anélkül, hogy keresnéd a kifejezéseket. Világos, jól szerkesztett szöveget tudsz alkotni szinte bármely témában. A nyelvtant magabiztosan használod.

C2 – Mesterszint
Ezen a szinten már szinte minden hallott vagy olvasott szöveget könnyedén megértesz. Az olvasott vagy hallott szöveget könnyedén összegezni tudod. Természetes módon, nagyon folyékonyan és pontosan tudod kifejezni magad szóban és írásban egyaránt, még a legbonyolultabb helyzetekben is

Eredményes nyelvtanulást kívánunk! : )