CSAK OKTÓBER 10-ig!

nap
óra
perc
másodperc

Interaktív német nyelvi szemeszter

Tölts el egy szemesztert velem és ne bujkálj többé, csak hogy ne kelljen megszólalnod!

Interaktív német nyelvi szemeszter

Lehet, hogy tanultad már a németet, de pont ott veszik el a határozottság, hogy nem vagy biztos benne, hogy mindent jól használsz. Sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha úgy tudnál kiállni, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, igaz?

Lehet, hogy otthon leülsz egy német nyelvkönyvvel nyelvet tanulni, de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Teljesen magadra maradtál? Mi történik például, ha valamit félrenézel, félreolvasol, félreértesz, ha elveszel vagy a részletekben vagy a temérdek, rendszertelen lehetőség között, amikkel ma az interneten találkozol?

Két év alatt hány anyagot veszel meg? Hány tanárt próbálsz ki?
Kinek van erre energiája?

 

Szeretnél írni, megszólalni?
Szeretnéd, hogy ne legyenek problémáid orvosnál, szerelőnél, szülőin?
A munkádban tudj teljesíteni, ne adj’ Isten elő tudjanak léptetni?

Tölts el egy szemesztert velem és ne bujkálj többé, csak hogy ne kelljen megszólalnod!

Hogyan néz ki az életed e nélkül a szemeszter nélkül?
Rajtad áll, hogy mit kezdesz a következő hat hónapoddal. Szükséged van-e az alábbiakra:

  • önbecsülés
  • önbizalom
  • önállóság

Velem tartasz?

Mit tartalmaz az interaktív német nyelvi szemeszter?

Ezzel az oktatási formával itt találkoztál először! Itt nem csak egy-egy új anyag van az órán, hanem ezek egymásra épülnek, egymásba fonódnak, kiegészítik egymást, és mivel mindig is az ismétlés híve voltam, ez itt sem lesz másképp.

Az anyagot úgy állítottam össze, hogy nagyjából egy hét alatt tudod kényelmesen, napi kb. 15 perc ráfordítással feldolgozni. Tudod, a rendszeresség rettentően fontos, hogy látványos eredményeket érj el.

lupan-agnes-web

Miért hallgass rám?

Én is végigmentem ugyanezen az úton, amin Te most.
Álltam bizony én is a kétségbeesés szélén, amikor az iskolában semmit nem értettem abból, ami a az órákon zajlik, és nem tudtam megszólalni sem. Sokat bajlódtam egymagam. Majd kikísérleteztem a saját módszeremet, amivel pontosan ezt a blokkot sikerült leküzdeni.

Mára több, mint 25 éve tanítok nyelveket, online és offline nemzetközileg és rengeteg módszert kipróbáltam már. Több, mint 10 éve élek német nyelvterületen, így a mindennapjaim része az igazi használatban lévő, élő nyelv.

Még ha ez nem is kifejezetten beszéd tanfolyam, fontosnak tartom, hogy tanítványaim az élő nyelvet sajátítsák el – szemben a steril tankönyvi mondatokkal és magyarázatokkal. Első perctől fogva a beszédre koncentrálunk és ezt erősítjük leginkább. A nyelvtan a beszéd használatával közösen és folyamatosan épül be a tudásba, hiszen a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Visszajelzések azoktól, akik már részt vettek a korábbi szemesztereken:

Tóth Csilla
Tovább olvasom
Köszönök mindent, tetszenek az óráid, látok esélyt rá végre, hogy megtanulható a német nyelv. Jöttél te és utolsó esélyként bekerültem a VIP kezdő csoportodba. Feloldódott az ellenállásom a némettel szemben, a pozitivitásod, a lelkesítésed, a könnyedséged, a játékosságod, a kedves, barátságos hangod, a dallamosabb kiejtésed ösztönöz arra, hogy most már napi szinten, nagy lelkesedéssel és szeretettel tanuljam a német nyelvet.
Nyári Etelka
Tovább olvasom
Nagyon élveztem az egész órát és azon drukkoltam hogy ne legyen hamar vége,mert nagyon szeretem ahogy magyarázol, odafigyelsz mindenre!!!!!Már nagyon várom a következö órát is!
Szűcs Tímea
Tovább olvasom
Fantasztikus a tanfolyam! Szeretném megosztani veled az eredményemet. Bár évek óta küzdök a német nyelvvel, most érzem először azt, hogy értem és szívesen tanulok.
Sziladi Zsuzsi
Tovább olvasom
Ódákat zengtem a páromnak, családomnak, barátaimnak Rólad és az óráról. Annyira látszik és érződik az elköteleződésed, a szakértelmed, tényleg szívből örülök, hogy ilyen környezetben és Tőled tanulhatom a német nyelvet.
Csótiné Kriszti
Tovább olvasom
Megmondom neked őszintén, imádom hallgatni az óráidat és azt vettem észre sokkal több minden meg is marad így bennem. Nagyon szuper, örülök neki,hogy végül belevágtam.
Montz Ági
Tovább olvasom
Nagyon szeretem az óráidat! Amióta én is tanulok veled, sokkal bátrabban beszélek az életben.
Kerekes Szofi
Tovább olvasom
Teleírtam két nagy spirálfüzetet. Rengeteg mindent tanítottál nekünk. Nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra, nekem mindenképpen megérte!
Koch Dorina
Tovább olvasom
Nagyon jó érzés hétről hétre érezni magamon a fejlődést, amit a kollégáim is rendszeresen megdicsérnek.
Berényi Brigitta
Tovább olvasom
A kisugárzásoddal, a hozzáértéseddel, a kedves dallamos hangoddal elkápráztatod a tanulókat.
Palotás Anikó
Tovább olvasom
Sok lyukat sikerült a tudásomban befoltozni. Köszönöm szépen a lehetőséget, és nagyon köszönöm még egyszer a tanfolyamot, látszik hogy szívből oktatsz, ritka kincs vagy.
Magyar Mária
Tovább olvasom
Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is. Nagyon sokat tanulok, el tudok intézni dolgokat. Nagyon hálás vagyok neked.
Csávás Andrea
Tovább olvasom
Örökké hálás leszek neked, hogy ilyen formában és veled tanulhatok tovább! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Te vagy a legjobb nyelvtanár, akivel eddig tanultam! Imádom a stílust, ahogyan tanítasz minket, soha nem élveztem még így a német nyelv tanulását. Alig várom a folytatást! Én személy szerint B2-ig meg sem akarok állni!
Előző
Következő

Te is képes vagy erre! Csak töltsd ki a jelentkezési lapot még ma és ne halogass tovább!

Melyik kurzusra jelentkezz?

Röviden össszefoglaltam az alábbi táblázatban, miről lesz szó a csoportokban. Egyszerűen csak kattints a nyelvi szint nevére a leíráshoz! Ha valamelyik csoport tematikai felépítését felépítését túl könnyűnek vagy túl nehéznek találod, akkor azt ne válaszd : )

Az interaktív német nyelvi szemeszter díja, részletek

Tudom, hogy nem ez a legolcsóbb elérhető tanfolyam a piacon, de mi fontosabb neked? Megspórolni heti 10 eurót vagy megtanulni végre németül?

Az árakat úgy alakítottam ki, hogy mindenképp megérje neked. Olcsóbb jóval, mintha egyéni órákon tanulnál nálunk.
A program során először végre lehetőséged nyílik a Prémium interaktív német nyelvi szemszterrel tanárral is tanulni és az ára sokkal kedvezőbb, mintha csak az egyéni órák keretein belül vennéd ezt igénybe? Miért? Mert erre csak most van lehetőséged ebben a félévben.

5 csillag kicsi

580 € / teljes szemeszter

270 € / teljes szemeszter

Helyedet a tandíj befizetésével tudod biztosítani a jelentkezési határidő végéig. Ehhez nem kell mást tenned, csak kattints a gombra, helyezd a kosaradba, majd vásárold meg a tanfolyamot!

Visszafizetési garancia

Aggódsz, hogy talán mégsem neked való, ahogy mi tanítunk?

Keine Panik. Az első két óra után még dönthetsz úgy, hogy inkább más irányban folytatod a tanulmányaid, mi pedig visszautaljuk neked a képzés árát.

Német nyelvi szintek

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pontosan melyik szint való neked, tekintsd át leírásunkat! Ha továbbra sem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyamunk lenne számodra a legideálisabb, jelentkezz ingyenes szintfelmérő tesztünkre!

A1 – Minimumszint
Ezen a szinten már megérted és tudod használni a számodra ismerős mindennapi kifejezéseket és alapvető fordulatokat. Be tudsz mutatkozni, és tudsz válaszolni személyes jellegű kérdésekre.

A2 – Alapszint
Ezen a szinten már megértesz olyan mondatokat és gyakrabban használt kifejezéseket, melyek a téged közvetlenül érintő területekhez kapcsolódnak (pl. bevásárlás, helyismeret, munkahely). Képes vagy egyszerű témákról beszélni, és sikeresen alkalmazod a német nyelvtan alapjait.

B1 – Küszöbszint

Ezen a szinten már megérted a fontosabb információkat olyan világos, standard szövegekben, amelyek az ismert témákhoz, gyakori helyzetekhez kapcsolódnak a munka, az iskola, a szabadidő, stb. terén. Képes vagy összefüggő szöveget alkotni olyan témákban, melyeket jól ismersz. Képes vagy magyarázatot adni egy kérdésre, és kifejezni a saját állásfoglalásod. A nyelvtan fordulatait jól ismered, azokkal képes vagy árnyalni mondanivalód.

B2 – Középszint

Ezen a szinten már megérted az összetettebb témájú szövegek fő mondanivalóját, beleértve a szakmai beszélgetéseket is. Képes vagy normál tempójú beszélgetést folytatni egy anyanyelvi beszélővel. A német nyelvtan fordulatait magabiztosan használod és gondolkodás nélkül alkalmazod.

C1 – Haladó szint
Ezen a szinten már meg tudsz érteni hosszabb, különböző típusú szövegeket, és a rejtett jelentéstartalmakat is érzékeled. Folyamatosan és természetes módon tudod kifejezni magad anélkül, hogy keresnéd a kifejezéseket. Világos, jól szerkesztett szöveget tudsz alkotni szinte bármely témában. A nyelvtant magabiztosan használod.

C2 – Mesterszint
Ezen a szinten már szinte minden hallott vagy olvasott szöveget könnyedén megértesz. Az olvasott vagy hallott szöveget könnyedén összegezni tudod. Természetes módon, nagyon folyékonyan és pontosan tudod kifejezni magad szóban és írásban egyaránt, még a legbonyolultabb helyzetekben is

A kurzusod elindulásáig pedig ajánlom figyelmedbe ingyenes német gyakorlatainkat, YouTube-on elérhető videóinkat, a hírleveleink, valamint a zárt Facebook csoportunkat.

Eredményes nyelvtanulást kívánunk! : )