A legrugalmasabb némettanfolyam a piacon, ami tényleg megtanít németül

nap
óra
perc
másodperc

Leggyakoribb nyelvtanulási hibák


Hallgasd meg a teljes epizódot

Sokszor sokféleképpen megbeszéltük már a nyelvtanulás nehézségeit, buktatóit. Viszont a nyelvtanulási hibákat eddig valahogy nem vettük át. Mik azok a leggyakoribb hibák, amiket a nyelvtanulók többsége elkövet? Milyen negatív hozadékai vannak? Hogyan kerülhetőek el ezek a csapdák?

Ebben az adásunkban ennek próbálunk utánajárni. Tartsatok velünk most is!

Oszd meg másokkal is

Megosztom
LinkedIn
Elküldöm e-mailben

Iratkozz fel az új részekre

Kövess minket


További epizódok

Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Hogy válasszak nyelvtanárt?

Mai epizódunkban a nyelvtanulás egyik alappillérét vesszük górcső alá. A nyelvtanárt. Hogyan tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő tanárt? A szakmai tudás vagy a személyes benyomás, a szimpátia, a kémia a fontosabb? És mit tehetünk, illetve mit tegyünk, ha érezzük, hogy nem a megfelelő tanár van mellettünk?

Tovább »
podcast

A német főnevek

Ismét egy kicsit a nyelvtan lesz a téma. A főnevek. Mik a különlegességeik, miért szeretjük őket és miért nem? Nem hagyhattuk ki természetesen a többes számot sem, és a végén Ági még egy kis mondatszerkezeti elméleti anyagot is belecsempészett nektek!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Német nyelvtanulás podcast

Német nyelvtanulásról keresel rendszeres podcast adásokat? Nulladik, bemutatkozó adásunk, amiben megosztjuk Veletek terveinket, céljainkat, hogy miért is jött létre ez a podcast. Minden héten jelentkezünk majd egy-egy nyelvtanulással kapcsolatos problémával, tévhittel. Keressük majd rájuk együtt a válaszokat, közben pedig szeretnénk nektek tippeket, tanácsokat, trükköket adni, hogy megkönnyítsük a nyelvtanulást.  Várunk titeket itt, a Lupán Német

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

A fáradtság

A fáradtság. Kinek ismerős? Ki érezte már, hogy annyira fáradt, hogy semmihez sincs kedve, legfőképp nem németet tanulni? Mi igen, és ha ti is , akkor jó hírünk van, mert a mai adásunkban hoztunk nektek néhány ötletet, hogyan lehet akár még előnyt is kovácsolni abból, ha nincs kedvünk tanulni, de mégis muszáj a nyelvvel foglalkozni!

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Játszani jó!

Játszani jó! Játszani kell, és nem csak a gyerekeknek. Esetleg a gyerekekkel. 🙂 De hogy is kapcsolódik ide, egy nyelvtanulós podcasthez a játék? Hogyan lehet tanulni játék közben? Mennyire hasznos, mennyit segít? Miért válunk függővé egy játéktól, amíg egy tankönyvtől, megkockáztatom, soha? Milyen pluszt adhat nekünk egy játék? Mai adásunkban vidámabb, könnyedebb témaként a játékokat

Tovább »
Nyelvtanulás hatékonyan podcast
podcast

Németül álmodni

Álmodtál már németül? Sokszor? Mindennap? Csak néha? Mikor kezdünk el egyáltalán németül álmodni? Vajon mi váltja ki? A mindennapi élet vagy esetleg más? Ha álmodsz, hogy álmodsz németül? Csak te beszélsz, hozzád beszélnek vagy esetleg a narratíva is német? Mai adásunkban ezekre a kérdésekre kerestünk választ! Ne maradj le!

Tovább »

A legrugalmasabb némettanfolyam a piacon, ami tényleg megtanít végre németül

A Lupán Német Online kiscsoportos tanfolyamain 100%-ban a beszédfejlesztésre koncentrálunk.
Bebizonyítjuk, hogy Te is tudsz németül beszélni.

Jelentkezési határidő:
2024. április 24.