lupan logo hosszu
nap
óra
perc
mp

Interaktív német szókincsfejlesztés
napi 5-10 perc ráfordítással
havi egy mozi áráért!

A Lupán Német Online Gyorsítósáv programja egy előfizetés, amelyben egyszerre bővítheted a szókincsedet, és ahol anyanyelvi és kint élő némettanárok által elkészített tananyagokhoz férsz hozzá. Tudjuk, hogy elfoglalt vagy, ezért ezeket az anyagokat a saját tempódban, napi 5-10 perc ráfordítással egy támogató közösségben dolgozhatod fel.
Ráadásul a havidíjad mindössze egy páros mozi ára, így a drága különórákon is spórolhatsz.

Jön! Jön! Jön!

Interaktív szókártyák, benne a különböző nyelvi szinteken elvárt szókinccsel.
Tanulj játszva, könnyedén szavakat!

nemet zaszlo bal
nemet zaszlo jobb
0 +
diák
0
kiadott könyv
0 %
tanulói elégedettség
0 év
szakmai gyakorlat

A leggyorsabb út A-ból B pontba mindig mások tudásán át vezet

Miért ülnél száraz tankönyvek felett teljesen egyedül, amikor a legnaprakészebb némettudás is elérhető ennek a töredékéből?

elearning tanar

Szókincsfejlesztés mesterfokon - egy mozi áráért

A szókártyákkal a saját szinteden tudod gyarapítani a szókincsed. A Facebook csoportban pedig naponta kapsz inspirációt, kihívást, motivációt.

15 perc tanulas

Kimeríthetetlen német tudástár a saját tempódhoz igazítva

Tanáraink tudatosan úgy állították össze az anyagot, hogy azok rengeteg hétköznapi szituációra felkészítsenek. Csatlakozhatsz a Facebookon egy támogató nyelvtanuló közösséghez, de a haladásban senkihez nem kell igazodnod.

nemet oktatas

Anélkül, hogy drága magántanárt fogadnál

Az előfizetés által levettünk magunkról rengeteg adminisztratív terhet, így jóval olcsóbban tudjuk adni a díjadat.

4.9 (1000+ diák véleménye alapján)
5/5
„Végre nem a száraz nyelvtant kell bemagolni, hanem érthetően el is van magyarázva! Úgy ültem le tanulni, hogy élveztem! Neked és ennek a csoportnak köszönhetem, hogy kicsit bátrabban merek beszélni, ma reggel pl. simán mertem telefonalni az orvoshoz (nőgyógyászhoz), hogy lemondjam az időpontom, mivel beteg a gyermekem!”
farkas agnes 1
Szloszjár-Farkas Ágnes
Bayern, Németország

Tény, németül boldogulni nem egyszerű - kivéve, ha Lupán Ágiéknál tanulsz

Pontosan tudjuk, hogy nincs napi több órád németet magolni. Így nem is kérjük, hogy az estéidet száraz nyelvtannal és házi feladatokkal töltsd.

Folyamatosan bővülő német tudástárat kapsz

Hétköznap este vagy a vasárnapi ebéd után felcsapod a laptopot, és bejelentkezel a saját tanulási felületedre. Nem kell száraz könyveket lapoznod, vagy feladatsorokat nyomtatnod. A Gyorsítósávban kifejezetten a szókincsfejlesztésre épülő, folyamatosan bővülő tudástárat kapsz, ahol témakörök alapján, a saját tempódban haladhatsz a némettel. Ha kimarad egy óra, nem gond, pótolod, hiszen az élő bejelentlezések bármeddig visszanézhetőek a tagság ideje alatt. A kudarc nem opció, nálunk megtanulsz németül.

elofizetes tananyagok
motivacio 1

Nálunk biztosan gyarapodni fog a szókincsed

Hazudik, aki azt állítja, hogy könnyű lesz megtanulni németül. Azonban mi pontosan tudjuk, mik azok a bevált módszerek, amikkel a legfontosabb összetevő, a szókincs fejlődni tud. A különböző nyelvi szinteken elvárt szókincs szavait az interaktív szókártyákkal játszva sajátíthatod el. Végre egy élmény lesz a szótanulás!

Valamint csatlakozáskor azonnal hozzáférsz a szókincsgyűjteményünkhöz, amely a mindennapi élethelyzetekre készít fel. Már az első pillanatoktól sok sikerélményt kapsz, a motivációd sem hagyjuk lankadni, hiszen a zárt csoportunkban a Facebook-on rendszeresen foglalkozhatsz a nyelvvel és a szókincsed fejlesztésével.

Egy kint élő mentortól kérdezhetsz a témában

A Lupán Német Online tananyagok nem nyelvvizsgákra, hanem elsősorban az való életre készítenek fel. Arra, hogy magabiztosan meg merj szólalni németül. Arra, hogy ne fagyj le, ha Bécsben kell az autómentőt vagy a gyerekorvost hívni, vagy éppen Münchenben kell jogsit intézned. Együtt sikerülni fog, és elkezdheted az új életedet német nyelvterületen!

kerdezz felelek

Témák, amikhez azonnal hozzáférsz

Az új élet megkezdésével, a költözéssel járó információ-áradatban könnyű elveszni. Az ügyintézések során egyfolytában mozaikszavakkal és rövidítésekkel találkozunk, mintha nem is németül, hanem kínaiul lenne minden! A program témái lerántják a leplet ezekről a kódolt szövegekről, így te is magabiztosan fogsz ügyeket intézni!

Lakás átvétele

Első munkahelyi nap

Telefon, internet előfizetés

Posta, csomag-feladás

Autószerelő

Első bevásárlás

Étterem

Első randi

Hobbik

Autóbérlés

Orvos

Az első buli

és még több tucat szituáció, amit simán veszel majd!

4.9 (1000+ diák véleménye alapján)
5/5

LUPÁN ÁGI

A Lupán Német Online megálmodója

Én is végigmentem ugyanezen az úton, amin Te most.

Álltam bizony én is a kétségbeesés szélén, amikor az iskolában semmit nem értettem abból, ami az órákon zajlott, és nem tudtam megszólalni sem. Sokat bajlódtam egymagam. Majd kikísérleteztem a saját módszeremet, amivel pontosan ezt a blokkot sikerült leküzdeni.

Mára több, mint 28 éve tanítok nyelveket, online és offline, hazai és nemzetközi terepen, rengeteg módszert kipróbáltam már. Több, mint 11 éve élek német nyelvterületen, így a mindennapjaim része az igazi használatban lévő, élő nyelv.

Fontosnak tartom, hogy tanítványaim az élő nyelvet sajátítsák el – szemben a steril tankönyvi mondatokkal és magyarázatokkal.

agi

HAVI CSOMAG

25 EUR/
10.000 HUF

Havonta megújulő előfizetés

online learning

43 oldalnyi szókincsgyűjtemény 20 alaptémában

voice message

Közel 3 órányi hanganyag

unlocked

Hozzáférés minden eddigi tananyaghoz (40+ videó, több száz kép és tesztkérdés)

instagram stories

Heti élő videós magyarázat

qa

Havi élő kérdezz-felelek Lupán Ágival

communities

Exkluzív, támogató közösség

A Facebook csoporton keresztül

lightbulb

Belső infók, tippek és javaslatok

price tag

2 hónap ajándék

CSAK AZ EXTRA CSOMAGBAN

gari

100% pénzvisszafizetési garancia

Az első 1 hétben, kérdés nélkül

Csak kártyás fizetéssel rendezhető

all cards

ÉVES CSOMAG

168 EUR

250 EUR/
100.000 HUF

Évente megújuló, 2 hónap ajándék

online learning

43 oldalnyi szókincsgyűjtemény 20 alaptémában

voice message

Közel 3 órányi hanganyag

unlocked

Hozzáférés minden eddigi tananyaghoz (40+ videó, több száz kép és tesztkérdés)

instagram stories

Heti élő videós magyarázat

qa

Havi élő kérdezz-felelek Lupán Ágival

communities

Exkluzív, támogató közösség

A Facebook csoporton keresztül

lightbulb

Belső infók, tippek és javaslatok

price tag

2 hónap ajándék

A legjobb ár-érték arányt kapod

gari

100% pénzvisszafizetési garancia

Az első 1 hétben, kérdés nélkül

Csak kártyás fizetéssel rendezhető​

all cards

Ha úgy érzed, mégsem erre van most szükséged, bármikor megszüntetheted a tagságodat minden különösebb indoklás nélkül. Így a következő hónaptól már nem terheljük meg a bankszámlád a tagdíjjal, viszont megtarthatod mind a 20 élethelyzetre felkészítő szituáció hanganyagát és írott szövegeit!

gari

GARANCIA

100% kockázatmentes pénzvisszafizetési garancia

Több ezer elégedett diákkal a hátunk mögött tudjuk, mi működik.
Azonban, ha az első hét után úgy érzed, ez mégse neked való,
keine Panik, kérdés vagy sértődés nélkül visszautaljuk a pénzed

Mit szólsz, így belevághatunk?

nap
óra
perc
mp

“El tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül”

“Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen. Nagyon sokat tanulok és bár lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat. Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek. Szeretem ezt a nyelvet, hálás vagyok neked.”

Magyar Mária,
Bayern, Németország

magyar maria 150x150 1

“Kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát”

“Régi vágyunk, hogy Bécsben éljünk.  Megmondom őszintén, nem fektettem maximális energiát a tanulásba, de annyira szimpatikus ember vagy és olyan jó előadó, hogy az órák meghallgatásával egy csomó mindent megjegyeztem. Kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát és a héten kezdtem el dolgozni. Hálás vagyok ezért Neked!”

Nagy Dóra, 
Bécs, Ausztria

nagy dora 150x150 1
Tóth Csilla
Tovább olvasom
Jöttél te és utolsó esélyként bekerültem a VIP kezdő csoportodba. Feloldódott az ellenállásom a némettel szemben, a pozitivitásod, a lelkesítésed, a könnyedséged, a játékosságod, a kedves, barátságos hangod, a dallamosabb kiejtésed ösztönöz arra, hogy most már napi szinten, nagy lelkesedéssel és szeretettel tanuljam a német nyelvet.
Balogh Edina
Tovább olvasom
Azért kerestem fel Ágit, mert már egy éve Németországban laktam és úgy éreztem, hogy a heti egy németóra anyanyelvi tanárral nem segít nekem a boldogulásban. Sokat segített, hogy magyarul elmagyarázott mindent és a kérdéseimre világos, érthető válaszokat kaptam. Azt gondoltam először, hogy a skype-os óra nem lesz olyan hatékony, de még szószedetet is kaptam az óra végére. Ági minden új szót leírt, amikor pedig már jobban tudtam beszélni, akkor a hibákat, pontatlanságokat megkaptam még egyszer leírva is. Nem vagyok nagyon szorgalmas tanuló, magamtól alig ültem le szavakat, kifejezéseket tanulni. Az órákra készülve és az órákon tanultam nagyon sokat.
K. Andrea
Tovább olvasom
Kedves Ági! Nagyon szépen köszönöm a meglepetés ajándékot, igazán hasznos. Örülök, hogy igent mondtam az utolsó percben (emlékszel?) a Vip csoportra, és Veletek vagyok…remélem lesz majd folytatás is! Tanulni szerettem volna, és akarok is amíg itt élek. Hétfőn az utolsó tíz percre érkeztem, mégsem maradtam le semmiről hiszen akkor hallgatom meg az órát amikor nekem a legjobban megfelel, két héten belül. Szuper. Összeszedett, fontos, mindennapi dolgokkal indultunk…nagyon nagyon tetszik. Azt hiszem jó helyen vagyok!! Köszönöm az oktatást és a sok figyelmet.
Nagy-Horváth Anita
Tovább olvasom
Nagyon szeretek Zsuzsával együtt dolgozni. Nagyon sokat dolgozom és megvan az a képessége, hogy minden fáradtságot elfelejtet velem az alatta a 60 perc alatt, amíg együtt dolgozunk. Rendkívül türelmes, humoros, nagyon jó tanár! Élvezet vele a tanulás!
Csávás Andrea
Tovább olvasom
Végtelenül örülök a folytatásnak! Nem egyszerű kisgyerek mellett tanulni, ezért örökké hálás leszek neked, hogy ilyen formában és veled tanulhatok tovább! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Te vagy a legjobb nyelvtanár, akivel eddig tanultam! Imádom a stílust, ahogyan tanítasz minket, soha nem élveztem még így a német nyelv tanulását. Alig várom a folytatást! Én személy szerint B2-ig meg sem akarok állni! Csak azt remélem, végig a te diákod lehetek! Köszönöm neked!”
Blasits Katalin
Tovább olvasom
A saját próbálkozások nem nagyon vezettek akár csak olyan eredményre, amilyen hasznosnak itt az első órát találtam. És most fogom is a fejem, mert kb 2 éve kacérkodok a gondolattal, hogy bele kellene vágni nálatok, és mégsem tettem korábban. Fantasztikusan tartalmas, jó hangulatú és nagyon értékes a tanfolyam, Ahogyan fel vannak építve az órák, az előadásmód valamint a szószedet is, amik által nem csak a német nyelvet tanuljuk meg, hanem az itteni élethez szükséges egyéb általános információkat is megkapjuk. Nekem ezekből is rengeteget segített a tanfolyam. Tetszett, hogy minden témában rendelkezik a Tanár egy nem akármilyen általános műveltségi szinttel is.
Előző
Következő

100% garanciával + izgi bónuszokkal

KÖVETŐTÁBOR

Nem ma kezdtük... és ezért most te aratod le a babérokat

Amellett, hogy hatékonyan tanulsz majd, fontosnak tartjuk, hogy jól is érezd magad – erre a követőink adják a garanciát (ennyi ember nem tévedhet, ugye?)

all cards
0 +
fős zárt közösség
0 +
Facebook követő
0 +
TikTok követő
0 +
YouTube követő
0 +
Instagram követő
choose

1. Válaszd ki az előfizetésedet!

Itt biztosan jól jársz - akár a havi, akár az éves előfizetést választod

form

2. Töltsd ki a lenti űrlapot 1 perc alatt!

Néhány rövid infó, ami jogilag a számla kiállításához kell

debit card

3. Rendezd a tagdíjat és kezdj tanulni!

Az első havi díj levonását követően mindenhez hozzáférsz!

Lupán Német Gyorsítósáv program havi előfizetés

EUR 25,00 / hónap / 1 héttel és EUR 5,00 most

Kategória:

Lupán Német Gyorsítósáv program éves előfizetés

EUR 250,00 / év / 1 héttel és EUR 5,00 most

Kategória:

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összesen
Kosár részösszeg EUR 0,00
Összesen EUR 0,00
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Gyakori kifogások

amik miatt lemondhatnál a német nyelvtudásról

“Hogyhogy csak ennyibe kerül?”

Korábban teljesen elleptek az adminisztratív feladatok. Az automatikus előfizetéses rendszernek köszönhetően sokkal több időm szabadul fel, amelyet mind arra tudok fordítani, hogy nektek segítsek. Mindenképp szerettem volna már régen lehetőséget adni azoknak is, akik nem tudnak egy drága magántanárt megfizetni. Itt így most egy németóra áráért hozzáférést kapsz 20 témakör kidolgozott szöveggyűjteményéhez hanganyaggal, illetve a könyvtár hetente bővül a folyamatos videókkal, feladatokkal, kérdésekkel, játékokkal, kihívásokkal, tehát mindennel, amikkel a csoportban foglalkozunk.

Feltehetőleg nem ez az első alkalom, hogy vállalkozói témájú klubbal találkozol, igaz? 

„Miért kellene még egy ilyen klubhoz csatlakoznom? Miért kéne pont ehhez csatlakoznom? Mitől jobb vagy másabb ez, mint az összes többi?”

Teljesen jogos, ha feltetted magadban ezeket a kérdéseket. Hiszen tény, hogy vannak hasonló csoportok. De még egy ilyen azonban nincs még sehol! 25+ év németnyelv-tanári tapasztalattal rendelkezem, valamint a saját bőrömön tapasztaltam meg az elmúlt 10+ év során, amin minden kiköltöző keresztülmegy. Pontosan tudom, hogy érzed magad idekint. Átéltem/Átélem azt, amit te is. Itt vagyok, fogom a kezed.
És nem utolsó sorban a Facebook-on a legjobb némettanuló közösséget sikerült az évek során magam köré gyűjteni. Ez elég biztosíték, hogy itt is csupa jó fej, hozzád hasonló cipőben járó ember vesz majd körül. A légkör garantáltan támogató, erről én kezeskedem.

“Oké, jelentkezem, de aztán nem foglalkozom vele úgysem, akkor minek lépjek be?”

Engedd meg, hogy itt ellent mondjak neked. Az évek óta futó tanfolyamaim legnagyobb erőssége nem az, hogy elmagyarázom a német nyelvtant és a szókincset, feladom a leckét és mint aki jól végezte dolgát hátradőlök. A legfontosabb eleme a nyelvtanulásnak, ez is az egyik misszióm, hogy a motivációdat nemcsak felfedeztessem veled, de rávegyelek, hogy ne téveszd szem elől, ne csüggedj akkor sem, amikor már feladnád, kitarts egészen addig, amíg célt nem érsz. 

Hogy mi a célod, csak tőled függ. Addig maradsz a csoportban, amíg úgy érzed, hasznodra van. Vedd ki belőle, ami hasznos neked.

Én hetente foglak élő videókkal és feladatokkal biztatni. De tudom pontosan, milyen érzés az, amikor a feladatok eltemetik az embert, ezért pontosan csak annyi gyakorlatot fogok adni, ami még nem húz le, ami még kellemesen emészthető. 

“Csak bankkáryás fizetés lehetséges?”

Sajnos igen! Ahhoz, hogy ezt az árat és a minőséget garantálni tudjam, mindenképp szükség volt automatizációra, amely ilyen formában megoldott.

“Előfizetek és bent ragadok egy csoportban, a számlámról meg folyamatosan vonják a pénzt!”

Semmi esetre sem! Belépve a tanulói fiókodba egy gombnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet, amint úgy érzed, segített a csoport a felzárkózásban, elérted az általad kitűzött célodat.

“Miben más ez, mint a féléves tanfolyamok?”

A tanfolyamok, ahogy a nevük is mutatja, egymásra épülő leckék sorozata. Azoknak ajánlott, akik lépésről lépésre haladva alaposan szeretnék elsajátítani a német nyelv minden csínját-bínját. Ezzel szemben a Gyorsítósáv azt tűzte ki célként, hogy minél gyorsabb megoldást tudjon nyújtani kiköltözőknek, illetve azoknak, akik bár már korábban tanultak németül, picit megkopott a tudásuk, szeretnék felfrissíteni, nincs feltétlen szükségük és/vagy idejük egy átfogó, hosszas oktatásra.

“Mindenképp rendelkeznem kell Facebook profillal?”

A legegyszerűbb módja a mindennapos kommunikációnak, a kapcsolattartásnak ott zajlik, ezért úgy gondolom, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban ne maradj le semmiről!

Miért mondanál le egy jobb életről csak a nyelvtudás hiánya miatt?

"Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy."

Német nyelvterületen sincs kolbászból a kerítés, de maga a kolbász biztos finomabb, a hentes, akitől kéred, kedvesebb, és jóval magasabb az életszínvonal is, amin mindezt megengedhetitek magatoknak. 🙂 

Nem szeretnénk megmondani, mit csinálj, ez a te életed. Viszont nem hagyjuk, hogy csak azért ne vágj bele ebbe a kalandba, mert jelenleg nem tudsz németül.

Többezer diákunk már megcsinálta. Lehetnél Te a következő!

100% garanciával + izgi bónuszokkal

EUR
HUF