CSAK OKTÓBER 10-ig!

nap
óra
perc
másodperc
lupan-agnes-web

Szintfelmérő tesztek

A1 szintfelmérő teszt

1-7 helyes megoldás: A tudásod sajnos még elég gyenge lábakon áll. A legjobb, ha az A1 szint elejéről kezded a tanulást.

8-14 helyes megoldás: Remek! Már jó A1-es szintű tudással rendelkezel, de még vannak hiányosságok, ismételd át a témaköröket!

15-21 helyes megoldás: Kiváló! Biztos A1-es szintű a tudásod, folytasd a tanulást az A2-es szinttel!

A2 szintfelmérő teszt

1-7 helyes megoldás: A tudásod az A2-es szint elején jár, még egyszer át kellene tanulmányoznod alaposan a témaköröket!

8-14 helyes megoldás: Nagyon jó! Már széleskörű az A2-es szintű tudásod, mielőtt azonban a B1-es szintre lépnél, nézd át még egyszer a témaköröket!

15-21 helyes megoldás: Kiváló! Az A2-es nyelvtani témák biztos ismeretével rendelkezel, folytasd a tanulást a B1-es szinttel!

B1 szintfelmérő teszt

1-6 helyes megoldás: A B1-es szintű tudáshoz még egyszer át kellene ismételned a témaköröket!

7-13 helyes megoldás: Príma! Már rendelkezel némi B1-es szintű tudással, azonban még nézd át azokatat a témaköröket, amelyekben nem vagy biztos!

14-19 helyes megoldás: Kiváló! B1-es szintű tudással rendelkezel, folytasd a tanulást a B2-es szinttel!

B2 szintfelmérő teszt

1-5 helyes megoldás: A B2-es szintű tudáshoz sajnos ez még nem elég! Nézd át alaposan még egyszer ennek a nyelvi szintnek a témaköreit!

6-11 helyes megoldás: Nagyon jó! Már majdnem B1-es szintű tudással rendelkezel, azonban nézd még egyszer át a témaköröket!

12-16 helyes megoldás: Kiváló! B2-es szintű tudással rendelkezel, folytasd a tanulást a C1-es szinttel!

Ha úgy érzed, elmélyítenéd tudásod, akkor nagyon szívesen segítünk ebben! Jelentkezz egyéni német órára vagy időszakosan induló csoportos német tanfolyamokra!

beszéd blogbejegyzés csoportosítás elöljárók feleletválasztós teszt fordítás főnevek haben haladó helyesírás idő igeragozás igék játék keresztrejtvény kezdő kifejezés kifejezések képes szótár kérdések középhaladó Lückentext melléknevek Mittwoch mit Ági módbeli segédigék múlt idő nyelvtan nyelvtani magyarázat nyelvtanulás nyelvtanulási módszerek névelők podcast párosítás sein személyes névmások szókincs szókincsbővítés szólás-mondás szórend szövegértés teszt tippek tárgyeset videó újrakezdő

Érdekelhet még:

Kövess minket itt:

Hírlevél feliratkozás:
3db ajándék eBookkal!