Lupán Német Gyorsítósáv
Szeretnél jobban boldogulni önállóan német nyelvterületen?

Hiába a tökéletes tankönyvi nyelvtudás, ha az ember nem jártas a helyi ügyintézés finomságaiban. Bankszámlanyitás, telefon-, és internet előfizetés, TB-ügyintézés, lakásbérlés vagy -vásárlás, és még megannyi téma, amelyek csak érintőlegesen vagy egyáltalán nem szerepelnek a tankönyvekben, viszont amikkel mindenki óhatatlanul találkozik, ha külföldön él vagy külföldre költözik.

Készülj fel velem a mindennapi élethelyzetekre német nyelvterületen, hogy ne blokkolj le!

Német nyelvterületen kell boldogulnod?

Lehetsz teljesen kezdő vagy újrakezdő,
ez a program életmentő lesz!

Csatlakozz a
Lupán Német Gyorsítósáv online programhoz most,

és sajátítsd el a mindennapi élethez szükséges német nyelvismeretet, hogy a céljaid elérésének útjába ne a nyelvtuds hiánya álljon!

Épp azon pánikolsz, hogy fogod német nyelvterületen egyedül elintézni a hivatalos ügyeid?
Talán már kint is élsz, de folyamatosan frusztrált vagy a kiszolgáltatottság miatt, mert egyedül nem igazán boldogulsz? Ráadásul hiába bújod a német nyelvkönyveket, azok csak azt tanítják meg, hogyan beszélgess az időjárásról, egy mozifilmről vagy hogyan rendelj az étteremben háromfogásos vacsorát?

Mi tudjuk, hogy most nem erre van szükséged!

Olvass tovább, és nézd meg, hogyan és miért hoztuk létre ezt a programot!

Azért hoztam létre ezt a programot, hogy a szükséges nyelvismeret mellett olyan tudással is ellássalak, amelyek együttes birtokában magabiztosan és önállóan is képes leszel helytállni a mindennapokban, belevágni a költözésbe, a kinti életed és az átmenet pedig probléma- és stresszmentes lesz!

Üdvözöllek!
Lupán Ági vagyok, a Lupán Német Online és a Lupán Német Gyorsítósáv megalkotója. Jelenleg a németországi Wilhelmshavenben élek családommal. Habár nyelvtanár vagyok, magam is bejártam a külföldre költözés rögös útját, és saját bőrömön tapasztaltam, milyen nehézségekkel kell szembesülnünk akkor, ha úgy döntünk, egy idegen országban telepedünk le.

lupan-agnes-web

Neked szól a Lupán Német Gyorsítósáv online német program?

Igen, ha…

Viszont ha a kérdések bármelyikére nemmel válaszoltál, válaszd inkább online tanfolyamaink egyikét!

nagy dora

Nagy Dóra, Bécs, Ausztria - A 6 hónapos tanfolyam elvégzése után: „Régi vágyunk, hogy Bécsben éljünk, s bár nem fektettem maximális energiát a tanulásba, de annyira szimpatikus ember vagy és olyan jó előadó, hogy az órák meghallgatásával egy csomó mindent megjegyeztem + némi tanulgatással. Kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát és a héten kezdtem el dolgozni (én 0 némettudással kezdtem). Hálás vagyok ezért Neked! Sok sikert a továbbiakban, remélem sok ember talál rád és tanul Tőled! Én mindenképp elmondom, kitől tanultam.”

Ezért fogod imádni a Lupán Német Gyorsítósávot:

A program tartalmához a csatlakozás után azonnal hozzáférhetsz, csak kattints:

Milyen témákról tanulhatsz máris a Lupán Német Gyorsítósáv programban? A lista pedig csak bővül!

Az új élet megkezdésével, a költözéssel járó információ-áradatban könnyű elveszni. Az ügyintézések során egyfolytában mozaikszavakkal és rövidítésekkel találkozunk, mintha nem is németül, hanem kínaiul lenne minden! A program témái lerántják a leplet ezekről a kódolt szövegekről, így te is magabiztosan fogsz ügyeket intézni! Íme néhány a legkedveltebb témáink közül:

Lakás átadása, átvétele

Banki ügyintézés

Egészségbiztosítónál

Hobbik

Első nap a munkahelyen

Első bevásárlás

Fitneszteremben

Háztartási gépek

Telefon, internet előfizetés

Autószerelőnél

Étteremben

Vonatjegyet venni

Posta,
csomagfeladás

Lakcímbejelentés

Online vásárlás

Autót bérelni

Szakemberekkel való ügyintézés

Internet-bekötés

Az első randi

Az első buli

Lakás átadása, átvétele

Posta,
csomagfeladás

Banki ügyintézés

Háztartási gépek

Első nap a munkahelyen

Vonatjegyet
venni

Első bevásárlás

Online vásárlás

Egészségbiztosítónál

Hobbik

Autószerelőnél

Fitneszteremben

Étteremben

Internet-bekötés

Az első buli

Lakcímbejelentés

Autót bérelni

Az első randi

Telefon, internet előfizetés

Szakemberekkel való ügyintézés

Nézd meg, milyen belülről: 

 

Ha pont ezekre van szükséged, ne habozz!
Görgess lejjebb, és perceken belül már kezdheted is a tanulást!

magyar maria

Magyar Mária, Bayern, Németország - 5 hónappal a tanfolyam megkezdése után: „Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen. Nagyon sokat tanulok és bár én úgy érzem, hogy lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat. Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek. Szeretem ezt a nyelvet. Szóval, nagyon hálás vagyok neked.”

Zárt csoport, ahol mindenki egy cipőben jár!

Külföldön élni, külföldre költözni egy hatalmas lépés. Családdal még nagyobb. Mi, a Lupán Német Online Nyelviskola tanárai közül többen is átéltük már az ezzel járó kellemetlenségek sorát, és mind azt kívántuk, bárcsak lett volna valaki, akitől szégyenkezés nélkül megkérdezhettük volna, “most mit kell tennem?”

A költözési folyamat kellős közepén, a kinti első lépések során csak ezen jár az ember esze. Megannyi a tennivaló, és óhatatlan, hogy másról sem tudunk ilyenkor csevegni. Ezért hoztuk létre a Lupán Német Gyorsítósáv zárt csoportot a Facebookon, ahol kivétel nélkül mindenki ugyanazt éli most át, amit te is! Néhányan pár lépéssel előrébb járnak, míg mások számára csak most fog elkezdődni a folyamat, ám mindenkiben közös, hogy a nagy ismeretlen áll előtte.

zoom lupan nemet online web 1

Mennyibe kerül a Lupán Német Gyorsítósáv program?

Éves csomag

168
140 / 1 év
 • 43 oldalnyi kezdő anyag
 • Közel 3 órányi hanganyag
 • Hozzáférés minden anyaghoz
 • Heti egy élő videós magyarázat
 • Havonta egy élő kérdezz-felelek Lupán Ágival
 • Egy exkluzív, támogató közösség a Facebook-on
 • Belső információk, tippek és javaslatok
 • 140€ (49.900.-) / 1 év (2 hónap ingyen!)

Népszerű

Havonta megújuló csomag

14 / 1 hónap
 • 43 oldalnyi kezdő anyag
 • Közel 3 órányi hanganyag
 • Hozzáférés minden anyaghoz
 • Heti egy élő videós magyarázat
 • Havonta egy élő kérdezz-felelek Lupán Ágival
 • Egy exkluzív, támogató közösség a Facebook-on
 • Belső információk, tippek és javaslatok
 • 14€ (4.900.-) / 1 hónap
  (168€ / 58.800.- / 1 év)

Lemondás
Ha úgy érzed, mégsem erre a tananyagra van most szükséged, bármikor megszüntetheted a tagságodat minden különösebb indoklás nélkül. Így a következő hónaptól már nem terheljük meg a bankszámlád a tagdíjjal, viszont megtarthatod mind a 20 élethelyzetre felkészítő szituáció hanganyagát és írott szövegeit!

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy érzed két hét alatt, hogy a program nem váltotta be a hozzá fűzött ígéreteket, vagy csak egyszerűen mégsem Neked való, nincs harag, írj nekem egy e-mailt, és minden további kérdés nélkül visszautalom az előfizetés összegét.

farkas agnes

Szloszjár-Farkas Ágnes, Bayern, Németország - A 6 hónapos tanfolyam elvégzése után: „Ez végre egy olyan tanfolyam ahol nem a száraz nyelvtant kell bemagolni, hanem érthetően el is van magyarázva! Végre úgy ültem le tanulni, hogy élveztem! Neked és ennek a csoportnak köszönhetem, hogy kicsit bátrabban merek beszélni, ma reggel pl. simán mertem telefonalni az orvoshoz (nőgyógyászhoz), hogy lemondjam az időpontom, mivel beteg a gyermekem!”

Így csatlakozhatsz máris 3 egyszerű lépésben:

Kezdhetjük a tanulást?

Kérdéseid vannak?

“Hogyhogy csak ennyibe kerül?”

Korábban teljesen elleptek az adminisztratív feladatok. Az automatikus előfizetéses rendszernek köszönhetően sokkal több időm szabadul fel, amelyet mind arra tudok fordítani, hogy nektek segítsek. Mindenképp szerettem volna már régen lehetőséget adni azoknak is, akik nem tudnak egy drága magántanárt megfizetni. Itt így most egy németóra áráért hozzáférést kapsz 20 témakör kidolgozott szöveggyűjteményéhez hanganyaggal, illetve a könyvtár hetente bővül a folyamatos videókkal, feladatokkal, kérdésekkel, játékokkal, kihívásokkal, tehát mindennel, amikkel a csoportban foglalkozunk.

Feltehetőleg nem ez az első alkalom, hogy vállalkozói témájú klubbal találkozol, igaz? 

„Miért kellene még egy ilyen klubhoz csatlakoznom? Miért kéne pont ehhez csatlakoznom? Mitől jobb vagy másabb ez, mint az összes többi?”

Teljesen jogos, ha feltetted magadban ezeket a kérdéseket. Hiszen tény, hogy vannak hasonló csoportok. De még egy ilyen azonban nincs még sehol! 25+ év németnyelv-tanári tapasztalattal rendelkezem, valamint a saját bőrömön tapasztaltam meg az elmúlt 10+ év során, amin minden kiköltöző keresztülmegy. Pontosan tudom, hogy érzed magad idekint. Átéltem/Átélem azt, amit te is. Itt vagyok, fogom a kezed.
És nem utolsó sorban a Facebook-on a legjobb némettanuló közösséget sikerült az évek során magam köré gyűjteni. Ez elég biztosíték, hogy itt is csupa jó fej, hozzád hasonló cipőben járó ember vesz majd körül. A légkör garantáltan támogató, erről én kezeskedem.

“Oké, jelentkezem, de aztán nem foglalkozom vele úgysem, akkor minek lépjek be?”

Engedd meg, hogy itt ellent mondjak neked. Az évek óta futó tanfolyamaim legnagyobb erőssége nem az, hogy elmagyarázom a német nyelvtant és a szókincset, feladom a leckét és mint aki jól végezte dolgát hátradőlök. A legfontosabb eleme a nyelvtanulásnak, ez is az egyik misszióm, hogy a motivációdat nemcsak felfedeztessem veled, de rávegyelek, hogy ne téveszd szem elől, ne csüggedj akkor sem, amikor már feladnád, kitarts egészen addig, amíg célt nem érsz. 

Hogy mi a célod, csak tőled függ. Addig maradsz a csoportban, amíg úgy érzed, hasznodra van. Vedd ki belőle, ami hasznos neked.

Én hetente foglak élő videókkal és feladatokkal biztatni. De tudom pontosan, milyen érzés az, amikor a feladatok eltemetik az embert, ezért pontosan csak annyi gyakorlatot fogok adni, ami még nem húz le, ami még kellemesen emészthető. 

“Csak bankkáryás fizetés lehetséges?”

Sajnos igen! Ahhoz, hogy ezt az árat és a minőséget garantálni tudjam, mindenképp szükség volt automatizációra, amely ilyen formában megoldott.

“Előfizetek és bent ragadok egy csoportban, a számlámról meg folyamatosan vonják a pénzt!”

Semmi esetre sem! Belépve a tanulói fiókodba egy gombnyomással meg tudod szüntetni az előfizetésedet, amint úgy érzed, segített a csoport a felzárkózásban, elérted az általad kitűzött célodat.

“Miben más ez, mint a féléves tanfolyamok?”

A tanfolyamok, ahogy a nevük is mutatja, egymásra épülő leckék sorozata. Azoknak ajánlott, akik lépésről lépésre haladva alaposan szeretnék elsajátítani a német nyelv minden csínját-bínját. Ezzel szemben a Gyorsítósáv azt tűzte ki célként, hogy minél gyorsabb megoldást tudjon nyújtani kiköltözőknek, illetve azoknak, akik bár már korábban tanultak németül, picit megkopott a tudásuk, szeretnék felfrissíteni, nincs feltétlen szükségük és/vagy idejük egy átfogó, hosszas oktatásra.

“Mindenképp rendelkeznem kell Facebook profillal?”

A legegyszerűbb módja a mindennapos kommunikációnak, a kapcsolattartásnak ott zajlik, ezért úgy gondolom, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban ne maradj le semmiről!