A Lupán Német Online nyelviskola bemutatja:

Trükkök a gyors némettanuláshoz - ingyenes webinárium

Trükkökre, gyakorlatias tippekre vágysz? Gyere el, az ingyenes webináriumon megmutatom, miként hozd ki magadból a maximumot a nyelvtanulás során!

Itt az idő, hogy eloszlassunk tévhiteket, átlendülj a holtponton!
Ha szeretnéd tudni, hogy lehetsz sikeres nyelvtanuló, akkor tarts velem az ingyenes elődáson és vetkőzd le a gátlásokat, gátakat!

Vegyük sorra, mit tehetsz a sikeres nyelvtanulásért!

✓ Gyakorlati tippek, tanácsok, magyarázatok, amelyeket azonnal tudsz alkalmazni.

A lelked mélyén tisztában vagy vele, hogy a boldogabb, egyszerűbb jövő egyik alapvető feltétele a nyelvtudásod. Beszéljük át, mi van máris a kezedben, amit csak alkalmaznod kell!

Az ingyenes előadás során gyakorlatias trükköket sajátíthatsz el, amelyeket azonnal bevethetsz a nyelvtanuláskor. Oszlassuk el a félelmeidet, válj nyitottá a német nyelvre!

Az ingyenes webinárium házigazdája:

Lupán Ági, a Lupán Német Online nyelviskola alapítója

Pár csoportos németóra után bekerült egy osztrák gimnáziumba, ahol teljesen elveszettnek érezte magát, saját bőrén keresztül tapasztalta meg, hogy kell boldogulni a mindennapos német közegben – egyedül. Megtanult németül, elvégezte a nyelvtanári szakot, majd végül 27 év hazai és nemzetközi nyelvtanítási tapasztalat után tisztában van vele, hogy lehet a tudást jól átadni, hogy lehet rávezetni nyelvtanulókat arra, hogy egyedül is tud boldogulni. A közösségi média segítségével mára már több tízezer embernek segít az önálló tanulásban, nyelviskolájában évek óta több száz diák fordult meg, lelt rá a sikeres nyelvtanulás titkára, a haladásra.

Küldetése, hogy bebizonyítsa, mindenki meg tud tanulni németül, csak a megfelelő módszerrel kell megközelíti a nyelvtanulást.

lupan-agnes-web

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

✓  Nyelvtanulás és az önbizalom

Miben rejlik a sikeres nyelvtanulás titka? Létezik egyáltalán ilyen titok? Megvizsgáljuk, hogyan függ össze az önbizalmad a némettanulásoddal.

✓  Trükkök a gyors tanuláshoz

Milyen a jó módszer az eredményes tanulásnál?

Hogyan tudod gyorsítani a tanulási folyamatot?

Mi segít, mi hátráltat, mik a tévhitek?

✓  Gyakorlati tippek, tanácsok, magyarázatok két témakörben

* hogy tudsz könnyebben megbírkózni a német névelőkkel

* mire van szükséged, amikor ne adj’ Isten olyan helyzetben találod magad, ahol elsősegélyt kell kérned vagy nyújtanod.

Meg fog változni nemcsak a nyelvtanuláshoz, de a tanuláshoz való hozzáállásod is az előadás után, ami pedig az élet más területein való boldogulásodat segíti majd!

nagy dora

„Úgy döntöttünk maradunk az eredeti tervnél, Bécsbe jövünk. A lényeg az, hogy annak ellenére nem adtam fel a németet, hogy eltelt pár hónap azzal, hogy "nem igazán lesz szükségem a német nyelvre odakinn". Megmondom őszintén nem fektettem maximális energiát a tanulásba, de annyira szimpatikus ember vagy és olyan jó előadó, hogy az órák meghallgatásával egy csomó mindent megjegyeztem + némi tanulgatással. Augusztus végén kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát és a héten kezdtem el dolgozni, (én 0 némettudással kezdtem márciusban). Hálás vagyok ezért Neked! Sok sikert a továbbiakban, remélem sok ember talál rád és tanul Tőled! Én mindenképp elmondom, kitől tanultam.” (Nagy Dóra)

FONTOS:

Az előadás élőben zajlik, fel tudsz tenni kérdéseket is. Olyan lesz, mintha eljöttél volna nemcsak egy németórára, de tanácsadásra is. Garantáltan imádni fogod! 🙂

Mikor lesz?

2021. október 9-én 10:00-kor.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Csatlakozz az
ingyenes élő webináriumhoz most!

.
nap
óra
perc
másodperc

Találkozzunk 2021. október 9-én 10:00 órakor!

magyar maria

„Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen. Nagyon sokat tanulok és bár én úgy érzem, hogy lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat. Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek. Szeretem ezt a nyelvet. Szóval, nagyon hálás vagyok neked. Ezerszer is köszönöm.” (Magyar Mária)

Csatlakozz és

Turbózd fel a németedet!

.