A Lupán Német Online nyelviskola bemutatja:

Tippek, hogy mássz ki az örökös újrakezdők csapdájából

Gyakorlatias tippekre vágysz? Gyere el, az ingyenes webináriumon megmutatom, miként kerülheted el, hogy megragadj az örökös újrakezdők szintjén!

Itt az idő, hogy véget vessünk annak, hogy leragadsz egy bizonyos szinten. Lendülj át a holtponton!
Ha szeretnéd tudni, hogy lehetsz sikeres nyelvtanuló, akkor tarts velem az ingyenes elődáson és vetkőzd le a gátakat!

Vegyük sorra, mit tehetsz a sikeres nyelvtanulásért!

✓ Gyakorlati tippek, tanácsok, magyarázatok, amelyeket azonnal tudsz alkalmazni.

A lelked mélyén tisztában vagy vele, hogy a boldogabb, egyszerűbb jövő egyik alapvető feltétele a nyelvtudásod. Beszéljük át, mi van máris a kezedben, amit csak alkalmaznod kell!

Az ingyenes előadás során segítek eligazodni a nyelvtanulók útvesztőiben, ami miatt nagyon sokan megragadnak egy szinten, és ezáltal kezdőnek vallják magukat. Örökösen kezdőnek. Ők az örökös újrakezdők. Vessük véget ennek, lépj túl ezen a holtponton!

Az ingyenes webinárium házigazdája:

Lupán Ági, a Lupán Német Online nyelviskola alapítója

Pár csoportos németóra után bekerült egy osztrák gimnáziumba, ahol teljesen elveszettnek érezte magát, saját bőrén keresztül tapasztalta meg, hogy kell boldogulni a mindennapos német közegben – egyedül. Megtanult németül, elvégezte a nyelvtanári szakot, majd végül 27 év hazai és nemzetközi nyelvtanítási tapasztalat után tisztában van vele, hogy lehet a tudást jól átadni, hogy lehet rávezetni nyelvtanulókat arra, hogy egyedül is tud boldogulni. A közösségi média segítségével mára már több tízezer embernek segít az önálló tanulásban, nyelviskolájában évek óta több száz diák fordult meg, lelt rá a sikeres nyelvtanulás titkára, a haladásra.

Küldetése, hogy bebizonyítsa, mindenki meg tud tanulni németül, csak a megfelelő módszerrel kell megközelíti a nyelvtanulást.

lupan-agnes-web

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

✓  Miért ragad meg sok nyelvtanuló a kezdő/újrakezdő szinten – és mi a kiút?

Miben rejlik a sikeres nyelvtanulás titka? Létezik egyáltalán ilyen titok? Megvizsgáljuk, mik a csapdák, hogyan kerüld el őket.

✓  Célirányos tanulás

*  Milyen a jó módszer az eredményes tanulásnál?

*  Mit vegyél figyelembe, ha gyors haladást szeretnél elérni?

* Hogyan nem adod fel ezúttal?

✓  Hogy adod el magad viszonylag kevés nyelvtudással egy állásinterjún?

* Mire figyelj, ha állást keresel?

* Mivel és hogy tudsz igazán jól felkészülni egy sikeres állásinterjúra?

Meg fog változni nemcsak a nyelvtanuláshoz, de a tanuláshoz való hozzáállásod is az előadás után, ami pedig az élet más területein való boldogulásodat segíti majd!

nagy dora

Nagy Dóra, Bécs, Ausztria - A 6 hónapos tanfolyam elvégzése után: „Régi vágyunk, hogy Bécsben éljünk, ám a férjem kapott egy lehetőséget időközben Amerikában. Ennek ellenére nem adtam fel a németet, hogy eltelt pár hónap azzal, hogy "nem igazán lesz szükségem a német nyelvre odakinn". Megmondom őszintén, nem fektettem maximális energiát a tanulásba, de annyira szimpatikus ember vagy és olyan jó előadó, hogy az órák meghallgatásával egy csomó mindent megjegyeztem + némi tanulgatással. Kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát és a héten kezdtem el dolgozni (én 0 némettudással kezdtem márciusban). Hálás vagyok ezért Neked! Sok sikert a továbbiakban, remélem sok ember talál rád és tanul Tőled! Én mindenképp elmondom, kitől tanultam.”

FONTOS:

Az előadás élőben zajlik, fel tudsz tenni kérdéseket is. Olyan lesz, mintha eljöttél volna nemcsak egy németórára, de tanácsadásra is. Garantáltan imádni fogod! 🙂

Mikor lesz?

2022. február 6-án 19:00-kor.
(Vissza tudod nézni 36 óráig, de javaslom, élőben nézd végig, úgy tudod kihasználni leginkább a lehetőséget a kérdéseiddel.)

Regisztrálj most, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Csatlakozz az
ingyenes élő webináriumhoz most!

.
nap
óra
perc
másodperc

Találkozzunk 2022. február 6-án 19:00 órakor!

magyar maria

Magyar Mária, Bayern, Németország - 5 hónappal a tanfolyam megkezdése után: „Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! Egyre több mindent merek bevállalni. Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen. Nagyon sokat tanulok és bár én úgy érzem, hogy lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat. Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek. Szeretem ezt a nyelvet. Szóval, nagyon hálás vagyok neked.”

Csatlakozz és

Turbózd fel a németedet!

.